slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόκκινος: Δικαίωση για μένα που θα συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ

 Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου αλλά και στο συνέδριο της Ένωση Περιφερειών Ελλάδος αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος που είναι και αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ .


Δήλωσε δικαιωμένος γιατί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει δια ζώσης στη Σύρο αλλά και γιατί θα γίνει συζήτηση για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ .

« Είναι σημαντικό που η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να συζητήσει το θέμα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στην περιοχή μας. Εμείς ζητάμε να αρθεί η αδικία και να επανέλθει το ειδικό καθεστώς .Μετά την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν ο κόσμος αποτιμά την κατάσταση και υπάρχει προβληματισμός για τη χρονιά που έρχεται και αν τα έσοδα της φετινής σεζόν ανταποκρίνονται στις ανάγκες», τόνισε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος .

Μίλησε και για το συνέδριο της ΄Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος που διεξάγεται από σήμερα στη Ρόδο και βασίζεται σε τρεις ενότητες.

«Θα τοποθετηθώ στο συνέδριο για θέματα που αφορούν την κοινωνία μας . Θα υπάρξει εκπροσώπηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και θα γίνουν παρεμβάσεις για τις θεματικές ενότητες από υπουργούς και άλλα στελέχη της κυβέρνησης . Θέλω να πιστεύω ότι θα προκύψουν θέματα που αφορούν την κοινωνία και θα υπάρξουν και προτάσεις προς την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Κόκκινος.



Share this:

Δεν υπάρχουν σχόλια: