slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλοφορούν τα Σιφναϊκά Νέα Ιουλίου και Αυγούστου


Όπως κάθε χρόνο, το φύλλο αυτό είναι για Ιούλιο και Αύγουστο. Επόμενο είναι να έχει μαζευτεί αρκετή ύλη. Όμως αυτό το δίμηνο ήταν και πυκνά τα ενδιαφέροντα γεγονότα (πολιτιστικό καλοκαίρι, επισκέψεις πολιτικών παραγόντων κλπ) αλλά και σημαντικά ενδιαφέροντα άρθρα, που μας οδήγησαν να βγάλουμε 12 σελίδες. Ελπίζουμε να σας αρέσουν. Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι για οικονομικούς λόγους αυτή τη φορά και το επόμενο φύλλο θα είναι για δύο μήνες (Σεπτ.- Οκτ.) και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Με την ευκαιρία που τελειώνει μία σημαντική  τουριστική περίοδος, θα δημοσιεύσουμε ευχαρίστως απόψεις και εκτιμήσεις αναγνωστών μας – επιχειρηματιών του τουρισμού και παραγόντων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε μία αναγκαία όσο και ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα αποτελέσματα της σαιζόν και τις προοπτικές του νησιού μας. Παρακαλούμε μόνο αυτά τα σημειώματα να μην ξεπερνούν τις 700-800 λέξεις.

Απολαύστε το Φεστιβάλ Τσελεμεντέ που επιστρέφει μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω πανδημίας, με ενδιαφέρουσες συμμετοχές!

Καλή Ανάγνωση Περιμένουμε τα μηνύματα σας (και τις συνδρομές σας – να μην ξεχνιόμαστε!) 

Εδώ  τα Σιφναϊκά Νέα Ιουλίου και Αυγούστου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: