slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Καπούνης σε Real FM και ΑΡΤ: «Θα έλθει η στιγμή που γάλα στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει! Η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό μας!».

Στον «αέρα» της εκπομπής των Γιώργου Παγάνη και Αναστασίας Γιάμαλη στον Real FM αλλά και του «Εκρηκτικού Δελτίου» του ΑΡΤ φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης.

Ανάμεσα στα πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο του νησιού μας (και όχι μόνο) και τα οποία ανέδειξε στις συνεντεύξεις του ο Δ. Καπούνης ήταν και το ότι η παραγωγή γάλακτος στην Νάξο έχει μειωθεί πάρα πολύ εξαιτίας του μεγάλου κόστους παραγωγής και της ακρίβειας που δημιουργούν δυσβάσταχτα προβλήματα στους κτηνοτρόφους.

Επανέλαβε, δε, την δυσοίωνη πρόβλεψή του πως στο τέλος του 2022 «θα υπάρχει μεγάλη έλλειψη γάλακτος στην αγορά», ενώ ζήτησε γι' άλλη μια φορά από την Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των κτηνοτρόφων. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μέσα στο 2022 έντεκα κτηνοτροφικές μονάδες της Νάξου έχουν βάλει λουκέτο.

Τέλος, ο Δ. Καπούνης αναφέρθηκε εκ νέου στο ότι η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ε.Α.Σ. εξαντλήθηκε και ζήτησε από τους καταναλωτές να προσέχουν για… απομιμήσεις του θησαυρού της ναξιώτικης γης!

Η συνέντευξη του Δ. Καπούνη στο ΑΡΤ:

Η συνέντευξη του Δ. Καπούνη στον Real FM:

Δεν υπάρχουν σχόλια: