slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

¨Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΚΥΚΛΑΔΩΝ από μια υποψηφιότητα που κάποιοι παρουσιάζουν σίγουρη.

Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών τους επόμενους μήνες.
Σας έχουμε πει ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην εκλογική περιφέρεια των Κυκλάδων θα έχει πολλές εκπλήξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, o Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει τα στελέχη του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα, «τρέχοντας» ένα «100αρι» οργανωτικών διεργασιών που δεν έχει ξανασυμβεί εδώ και πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θυμίζοντας άλλες εποχές.
Πολλοί οι μνηστήρες, από τη Σύρο και τα γύρω νησιά, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως καθώς δε χωρούν πάντα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, πόσω μάλλον όταν κάποιες θέσεις θεωρούνται καπαρωμένες.Το δέλεαρ πάντως είναι μεγάλο, καθώς το Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει και αναμένεται να διεκδικήσει μία έδρα στις Κυκλάδες στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, εφόσον διατηρήσει αυξημένα ποσοστά σε σχέση με το παρελθόν και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης.
Αυτή η έδρα εχει κάνει αρκετούς να φλερτάρουν με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ωστόσο κάποιοι θα χαρούν και κάποιοι αναγκαστικά θα απογοητευτούν.
Ποιο είναι το νέο όνομα όμως, το οποίο ακούγεται έντονα και θα σκάσει η είδηση σαν κεραυνός εν αιθρία; Με αφορμή την επίσκεψη του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Σπυρόπουλου εντείνεται η φημολογία από κύκλους του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που θέλει την Χρηστιάννα Πάπιτση υποψήφια με το Κόμμα στις επικείμενες εθνικές εκλογές.




Όσον αφορά πάντως την υποψηφιότητα της κόρης του πρώην δημάρχου της Άνω Σύρου Γιώργου Πάπιτση, Χρηστιάννας προωθείται ιδιαίτερα από το «προεδρικό σύστημα», στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης των προσώπων που επιδιώκει η Χαριλάου Τρικούπη.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν πολυαρέσει σε μερίδα τοπικών, αυτοαποκαλούμενων κομματικών, που βλέπουν στο πρόσωπο της Περιφερειακής συμβούλου έναν ισχυρό «εσωτερικό αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: