![](https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif)
Στο οδοιπορικό που πραγματοποίησε η δημοφιλής εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη!», στην Νάξο δεν παρέλειψε να γνωρίσει τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του νησιού μας, ενώ μαγείρεψε κιόλας με αυτά!
Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Τίμος Ζαχαράτος επισκέφθηκαν το Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. κι είδαν πώς παράγεται η φημισμένη και πεντανόστιμη Γραβιέρα
Νάξου Π.Ο.Π.
![🧀](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f9c0/32.png)
Επίσης, έβγαλαν Πατάτες
Νάξου από το χωράφι παρέα με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρη Καπούνη, ενώ συνομιλώντας με τον πατατοπαραγωγό, Στέλιο Βαθρακοκοίλη, έμαθαν πολλά για τον θησαυρό της ναξιώτικης γης.
![🥔](https://fonts.gstatic.com/s/e/notoemoji/14.0/1f954/32.png)
Τέλος, ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε (μετά... μουσικής!) ένα υπέροχο, καλοκαιρινό πιάτο όλο Νάξο: αρνάκι Νάξου με μελιτζάνες, πατάτες Νάξου και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. τριμμένη!
Δείτε το απόσπασμα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου