slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύρος: Ικανοποίηση της Μίνας Γκάγκα για τη λειτουργία του νοσοκομείου Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα στην υγειονομική μονάδα του νησιού.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι, η τετράωρη επίσκεψη στη Σύρο της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.

Η κα. Γκάγκα έφθασε στο νησί με αεροπορική πτήση λίγο μετά τις 10 και μισή το πρωί, όπου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα και αμέσως μετά επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σύρου, όπου είχε συνάντηση με το Διοικητή, Μιχάλη Ζουλουφό και το διοικητικό προσωπικό, όπως επίσης και με εκπροσώπους της ΕΙΝΝΟΣ και του Σωματείου Εργαζομένων.https://www.syrostoday.gr/News/144812-Syros-Ikanopoiisi-tis-Minas-Gkagka-gia-ti-leitoyrgia-toy-nosokomeioy.aspx



Αμέσως μετά την συνάντηση η Αναπληρώτρια Υπουργός σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την λειτουργία του νοσοκομείου, δηλώνοντας ότι έχει δοθεί και θα δοθούν και άλλες θέσεις με μόνιμο προσωπικό, σημειώνοντας ότι θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα περιφερειακά νοσοκομεία, όπως είναι και αυτό της Σύρου, το οποίο καλύπτει ένας μεγάλο εύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: