slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλοφόρησε και το 6 φύλλο των Σιφνέικων Νέων από την δροσερή Σίφνο


Φίλες και φίλοι

Και αυτό το φύλλο που μόλις …προσγειώθηκε στον υπολογιστή σας εκπέμφθηκε από τη Σίφνο του δροσερού, ως τώρα, καλοκαιριού με τους αέρηδες, της μεγάλης πληρότητας των καταλυμάτων, των λίγων σχετικά με πέρσι αυτοκινήτων και της μέτριας κίνησης στα μαγαζιά της εστίασης και τα μπαρ. Ο κόσμος, λένε, δεν έχει λεφτά (η βενζίνη στα 2,65 !) και προτιμάει να τρώει στο δωμάτιο…

Το φύλλο αυτό θα σας θυμίσει λίγο «επετηρίδα ιστορικών μελετών» λόγω των  αυξημένων ιστορικών θεμάτων, που ελπίζουμε να τα βρείτε ενδιαφέροντα αλλά … έτυχε. Και δυστυχώς και πολλών «κοινωνικών» δηλ. νεκρολογιών. Ίσως και αυτό να έτυχε αλλά η εφημερίδα επιλέγει να κάνει αναφορά σε κάθε συμπατριώτισσα ή συμπατριώτη που μας αφήνει και κυρίως αφήνει τους δικούς του που θέλουν να τον αποχαιρετίσουν και με αυτό τον τρόπο.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο λοιπόν, όπως λένε και τα χειμωνιάτικα τα σινεμά, αφού το έχουμε καθιερώσει να βγάζουμε ένα φύλλο για κάθε Ιούλιο και Αύγουστο μαζί. Ως τότε καλές διακοπές σε όλες και όλους (όσους το επιτρέπουν οι ασχολίες τους)

Υ.Γ. Μη μας ξεχνάτε, στείλετε μας ένα μήνυμα και κανένα φράγκο! Όσοι θα έρθουν στη Σίφνο από μακριά να ξέρουν ότι μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους στα γραφεία της ACS (στην είσοδο της Απολλωνίας, στο πρακτορείο τύπου) και της SPEEDEX (στη στροφή λίγο πριν το γεφύρι προς Πάνω Πετάλι)

Σιφναϊκά Νέα Ιουνίου 2022 


Δεν υπάρχουν σχόλια: