slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kινητοποίηση για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου (VIDEO)

 Πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη κατάληψη στην πόρτα του Blue Star Paros.
Δυναμική κινητοποίηση για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ερμούπολη, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, εκτός από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό), εκπρόσωποι του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Νίκο Λειβαδάρα, δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, φορείς, Σύλλογοι, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, συνταξιούχοι, επιχειρηματίες κλπ.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, αρκετά καταστήματα του νησιού, παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε ως θέμα την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της υγειονομικής μονάδας του νησιού, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο είναι προγραμματισμένη συνάντηση για το συγκεκριμένο με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Οι συμμετέχοντες εκατοντάδες συμμετέχοντες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία, αλλά και την ενίσχυση του νοσοκομείου Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: