slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία του κοιν. εκπροσώπου και βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γ. Βρουτση στο νομοσχέδιο του υπ. ναυτιλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση πίσω Λιβάδι

Γ. Βρούτσης: 

  • Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός για τη νησιωτικότητα.

  • Μόνο η βιώσιμη ανάπτυξη που λαμβάνει υπόψη τη φέρουσα ικανότητα του κάθε νησιού, αποτελεί προοπτική για τα νησιά μας.

  • Στις 27 Ιουνίου εισάγεται στο Σ.Α.Σ. η δημοπράτηση της γραμμής Πίσω Λιβάδι – Νάξου για τους νεφροπαθείς Πάρου – Αντιπάρου, με ανταπόκριση 5 ημέρες την εβδομάδα!”

Γιάννης Πλακιωτάκης για τη σύνδεση Πίσω Λιβάδι (Πάρος) – Χώρα Νάξου: 

“Ξεκινώ από το θέμα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος κ. Βρούτσης για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα κοινωνικής φύσεως. Για την αντιμετώπιση του τεράστιου κοινωνικού ζητήματος των νεφροπαθών θα εισαχθεί στο επόμενο ΣΑΣ -το οποίο, κύριε Βρούτση, είναι την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου- η δρομολόγηση επιβατικού πλοίου με πέντε δρομολόγια την εβδομάδα και για όλο τον χρόνο από το Πίσω Λιβάδι της Πάρου. Αυτό ήταν μια συγκεκριμένη δέσμευση μετά από αίτημα και του αγαπητού συναδέλφου, η οποία γίνεται πράξη”.


Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα: "Κύρωση Κώδικα νομοθεσίας θαλάσσιων ενδομεταφορών και δικαιωμάτων επιβατών".


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του  Γιάννη Βρούτση  στον ακόλουθο ΒΙΝΤΕΟ 


 

https://www.youtube.com/watch?v=OUC1LOcNSZM


Δεν υπάρχουν σχόλια: