slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαράλαμπος Κόκκινος απάντηση στην εναντίον μου δήλωση Χ. Ευστρατίου

Χωρικός Αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανησου κ. Χ. Ευστρατίου που δείχνει να... "ζορίζεται" γιατί υπάρχει αστυνομική δύναμη στο υπό κατασκευή αυθαίρετο κτίσμα στη περιοχή Γλύστρα της Ν. Ρόδου, ενοχλήθηκε και πάλι από την τεκμηριωμένη πολιτική τοποθέτηση μου και εξευτελιστηκε με τη στάση του, ντροπιαζοντας την αυτoδιοικητική θέση ευθύνης που υπηρετεί και τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο που τον επέλεξε!
Επιβεβαίωσε ότι είναι λάτρης των "ασφαλών μονολόγων" σε φιλικά ΜΜΕ, γνωστός λασπολογος και παραμένει πολιτικά θρασυδειλος.
Απαντώ στο" ντελίριο" του, θυμίζοντας του ότι δεν είπε τίποτα για αυτά που απασχολούν πραγματικά τους πολίτες, δεν απάντησε σε αυτά που ανέδειξα πολιτικά και πάλι έκανε προσωπική επίθεση και ας τον είχε "αδειάσει" ο φίλος του - Περιφερειάρχης κ.Γ. Χατζημάρκος όταν το επιχείρησε - ανεπιτυχώς - εναντίον μου πάλι πριν λίγους μήνες.

Επίσης του ζητώ να μου απαντήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε επτά (7) ερωτήματα, ελπίζοντας η μνήμη του να μην είναι ασθενής ή.....πάλι επιλεχτικη!

1) καταδικάζει την κατασκευή αυθαίρετου στη Γλύστρα της Ν. Ρόδου?

2) Γνωρίζει σε ποιον ανήκει? Μήπως ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου?

3)Πριν στραφεί κατά της ΕΛ.ΑΣ. διαβασε τις απόψεις των στελεχων της στην περιοχή μας που ζητούν ενισχύση των υπηρεσιών τους?Γνωρίζει τα ογδόντα (80) χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου που ζητά να γίνει αστυνόμευση πόσα άτομα απαιτούν ημερησίως και εάν υπάρχει διαθεσιμότητα ?

4) Θα στείλει τα στελέχη της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου σε αυθαίρετες κατασκευες που λειτουργούν ως μαγαζιά? Θα δεχτεί να μεταβούν μαζί του σε αυτούς τους χώρους για αυτοψία διαπαραταξιακη αντιπροσωπεία του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου?

5)Πόσοι αστυνομικοί υπαλλήλου, για πόσο χρονικό διάστημα απασχοληθηκαν και για ποιο λόγο σε στελέχη της Π. Ν. Α. τα τελευταία οχτώ (8) έτη?

6) Οταν κάποιος απειλείται δικαιούται να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας?
(Προσωπικα Χρήστο, κάποιοι το φθινόπωρο του 2015 με απειλούσαν "ανώνυμα" και - ίσως είναι σύμπτωση - κάποιοι "επώνυμα "έστησαν - ανεπιτυχώς - σκευωρία εναντίον μου λίγο αργότερα ).

7)Γνωρίζει τον αριθμό των παρατάξεων που υπάρχουν στο Περιφερειακο Συμβούλιο ή η αντίληψη του και οι γνώσεις του στα μαθηματικά το απαγορεύουν( φάνηκε να μην το ξέρει σε ραδιοφωνική συνέντευξη)?

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις! Αν μπορέσει και... αν έχει την άδεια από τους πολιτικούς "καθοδηγητες" του.


ΥΓ1:Χρήστο άσε τις ανερματιστες και γελοίες ειρωνείες για "μπουζούκια", "χάπια" κτλ.Ξερεις ότι αφενός δεν ισχύουν για αυτούς που αναφέρεσαι και αφετέρου αρέσουν σε εσένα και πολλούς φίλους σου στην διοίκηση της Π. Ν. Α. περισσότερο τα μπουζούκια από... την κλασική μουσική!

ΥΓ2:Αυτές τις δηλώσεις για "καταδικασμενους" που τελικά ήταν αθώοι... και εμμισθους στην Π. Ν. Α. όταν σήμερα... εσύ είσαι εμμισθος στην Π. Ν. Α. γιατί τις σταμάτησες? Γιατί κατάπιες τη γλώσσα σου?Απέδειξε επιτέλους κάτι από αυτά που λες! Ακόμα και σε δημοσιογράφους που τους έχετε εμμισθους στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου (Π. Ν. Α.) και τους δίνεις συνέντευξη χωρίς αντίλογο σε "υποταγμενα" ΜΜΕ που εργάζονται ταυτόχρονα...!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: