slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα διάκριση τοπικού προϊόντος της Σύρου



Μία ακόμη διάκριση πέτυχε τοπικό προϊόν σε διεθνή διαγωνισμό. Πρόκειται για το 6κροκο αβγό της βιοτεχνίας  Γιάννη Παλαμάρη –ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ, τον οποίο ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης με επιστολή του συνεχάρη. Το πλήρες κείμενο του συγχαρητηρίου μηνύματος έχει ως εξής:

«σας συγχαίρουμε για την διάκριση του προϊόντος σας «6κροκο Συριανό Αυγό» στον Διεθνή Διαγωνισμό "Mediterranean Taste Awards 2022" κατακτώντας το Silver Excellent Taste Award.  Ως Περιφέρεια είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, τα οποία προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προβάλουμε με κάθε τρόπο. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή και ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας, προσθέτοντας αξία τόσο στα τοπικά προϊόντα, όσο και σε εσάς ως παραγωγούς και τυποποιητές. 

Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός της μεγάλης σας προσπάθειας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και που διακρίσεις σαν κι αυτές,  δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας για τον τόπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: