slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμα την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη και ονοματοδοσία κεντρικού δρόμου και μεσίστιες σημαίες

Ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ειρήνης Κονιτοπούλου – Λεγάκη σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αποφάσισε ομόφωνα , μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Κατάστημα της Κοινότητας Kυνιδάρου, τόπο καταγωγής την κατάθεση στεφάνου εις μνήμη της, καθώς και την ονομασία κεντρικής οδού της πόλεως Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σε οδό «Ειρήνης Κονιτοπούλου -Λεγάκη». Παράλληλα, αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση τάφου στο κοιμητήριο της Κοινότητας Κυνιδάρου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 Η εξόδιος ακολουθία για την Ειρήνη Κονιτοπούλου - Λεγάκη θα τελεστεί την Παρασκευή 1η Απριλίου και ώρα 13:00 από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η ταφή θα τελεστεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στη γενέτειρά της, στο Κυνίδαρο.

Ακολουθεί  το πρακτικό της 5ης/2022 έκτακτης - κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού ΣυμβουλίουΝάξου & Μικρών Κυκλάδων της 31ης Μαρτίου 2022 δια περιφοράς:

Δεν υπάρχουν σχόλια: