slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Κωνσταντάκης : Ενημέρωση για τον Δασικό Χάρτη προς oλους τους πολίτες της Κοινότητας Κορώνου και Δήμαρχο Νάξου& Μικρών Κυκλάδων.

Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα της Κοινότητας μας.       

Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της Κοινότητας Κορώνου Νάξου (και σε όσους διαβάζουν την ιστοσελίδα μας), σας γνωρίζω ότι πήρα απάντηση στα ερωτήματα που είχα θέση εγγράφως στην Διεύθυνση Δασών Νομού Κυκλάδων και σας θέτω υπόψη σας τα παρακάτω:                       Α) Η προθεσμία της  υποβολής αντίρρησης για τον Δασικό Χάρτη λήγει 17 Απριλίου 2022.


Β) Όσοι έχουν κτήματα τα οποία βρίσκονται εντός του Δασικού Χάρτη και οι  ιδιοκτήτες τους γνωρίζουν πως δεν έχουν δασικό χαρακτήρα, πρέπει να κάνουν αίτηση αντίρρησης προκειμένου το αίτημά τους να εξετασθεί από την αρμόδια Επιτροπή.  Επ' αυτού σας γνωρίζω ότι όσα κτήματα τα καλλιεργούσαν οι πρόγονοι μας από το έτος 1945, θα εξαιρεθούν και θα βγουν από τον Δασικό Χάρτη. Και αυτήν την πληροφορία την πήρα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Διευθύνσεις Δασών. 

Γ) Οι αιτήσεις αντίρρησης θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου: https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx



Δεν υπάρχουν σχόλια: