slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για θάνατο του απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού υποστράτηγου Δημητρίου Σάββα,

ΨΗΦΙΣΜΑ

Συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση ,σήμερα Τετάρτη 2/2/2022, του σώματος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εξ αφορμής του θλιβερού αγγέλματος του θανάτου του  Δημητρίου Σάββα, απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού (υποστράτηγος) και για πολλά έτη στενού συνεργάτη του αείμνηστου βουλευτού μας, Ιωάννη Χωματά. 

Ο Δημητράκης ο Σάββας, όπως τον γνωρίζαμε όλοι, ήταν άνθρωπος καλοσυνάτος, χαμογελαστός , άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς. Πολλοί ήταν εκείνοι που βοηθήθηκαν από εκείνον καθ' όλη την διάρκεια της στρατιωτικής του εξέλιξης αλλά και μετά, ως ιδιαίτερος στο γραφείο του αείμνηστου  βουλευτού Ιωάννη Χωματά, και ως απλός απόστρατος στρατιωτικός,    κατά την διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας, ανεξαρτήτου κόμματος και ιδεολογίας. Πάντα χαμογελαστός και καλαμπουριτζής κοντά στον συνάνθρωπο του.

 

Η συνεδρίαση κατέληξε ομόφωνα στα εξής: 

1ον. Εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του

2ον Εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. 

3ον Το παρόν ψήφισμα να δοθεί στους οικείους του και να δημοσιευθεί στα Τοπικά. Μέσα Επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης. 

Εύχεται, τέλος, ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει βάλσαμο παρηγοριάς στους οικείους του και σε όσους είχαμε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του

 

 

  Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γραμματέας 

Αντώνης Μανιός                                                                          Ανδριανή Ξενάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: