slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η (έγινε ή δεν έγινε) συνάντηση Σακελλαρίδη – Ανδρουλάκη



… και η μπενχουριάδα Ραβανού στο “Βήμα” για τον ΣΥΡΙΖΑ

Χαμούλης στον ΣΥΡΙΖΑ! Όλοι μαζεύουν υπογραφές για κάποιον λόγο! Κείμενο υπέρ Φίλη που “καταχεριάζει” Πολάκη… Κείμενο υπέρ Τσίπρα… Ομπρέλες, αλεξικέραυνα! Άλλοι θέλουν εκλογή από, τη βάση… Άλλοι ούτε να το ακούσουν! Το μέγεθος (του χαμούλη) μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το “σεντόνι” που έχει γράψει ο Άρης Ραβανός στο “Βήμα” για τα “μαχαίρια που βγήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ” (εδώ)!

https://www.enimerosi24.gr

Μπενχουριάδα! Διαβάζεις, διαβάζεις δεν τελειώνει με τίποτα… Έχει ρίξει μέσα και τις υπογραφές με τα ονόματα, θα φθάσει Πάσχα και ακόμη θα διαβάζουμε το ρεπορτάζ του Ραβανού! Καλό κουράγιο – πάντως, σε όσους αποφασίσουν να βουτήξουν… Το καλό είναι ότι τα λέει όλα στον τίτλο, τα υπόλοιπα είναι για τους αργόσχολους και τους nerds της Κουμουνδούρου (που μετράνε αν μπήκαν όλα)!

Φεύγουμε λοιπόν από το “Βήμα” για να πάμε στο “Θέμα” (και στην οικονομική του στήλη) που αποκαλύπτει ότι συναντήθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (που κάποιοι τον θέλουν αντίπαλο δέος στον Τσίπρα), με τον Νίκο Ανδρουλάκη! Η στήλη δεν δίνει καμία άλλη πληροφορία, προφανώς διότι δεν γνωρίζει… Δεν γνωρίζει καλά- καλά ούτε αν ισχύει αυτό που έγραψε! Ότι συναντήθηκαν δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: