slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλοφορήσαν τα ανανεωμένα ΣΙΦΝΑΪΚΑ ΝΕΑ

Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες

Το φύλλο που έχετε στον υπολογιστή σας ελπίζουμε να διαπιστώσατε ότι έχει ένα πιο φρέσκο πρόσωπο από αυτό που είχατε συνηθίσει να βλέπετε πολλά χρόνια τώρα. Ορισμένα στοιχεία του μάλιστα ήταν πάντα έτσι, από τότε που τα ΣΙΦΝΑΪΚΑ ΝΕΑ πρωτοκυκλοφόρησαν.

Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι ένα φρεσκάρισμα, λίφτιγκ θα το έλεγαν κάποιοι, θα μας έκανε καλό! Παρακαλέσαμε λοιπόν τον αγαπητό μας φίλο και εξαιρετικό γραφίστα Γιώργο Ν. Προμπονά να μας βοηθήσει να ανανεώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την εμφάνιση της εφημερίδας, το λογότυπο, τις γραμματοσειρές, το «στήσιμο» του φύλλου. Η πρόταση του μας άρεσε πολύ και σπεύσαμε να την υιοθετήσουμε. Αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε σταδιακά αρχίζοντας από το πρώτο φύλλο του χρόνου, του 34ου από την επανακυκλοφορία της εφημερίδας το 1989. Ελπίζουμε να αρέσει και σ’ εσάς. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Καλή «αναγνωστική» χρονιά. Καλή ανάγνωση.

                                                                                                                 

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε τη συνδρομή σας. Όλα ακριβαίνουν. Εμείς προσπαθούμε, με την ανεκτίμητη βοήθεια σας, να κρατήσουμε την ετήσια συνδρομή στα 20 ευρώ.

Κυκλοφορήσαν τα ΣΙΦΝΑΪΚΑ ΝΕΑ

       

Δεν υπάρχουν σχόλια: