slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την πρόσληψη του Φιλώτιτη Επικουρικού Παιδιάτρου στο Γ.Ν.-Κ.Υ Νάξου» ανακοίνωσε η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου,


Η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου, ενημερώνει, ότι από την Τρίτη 08/02/2022, η δύναμη του ιατρικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου- Κ.Υ. Νάξου, ενισχύθηκε με τον επικουρικό Παιδίατρο κ. Γεώργιο Παπαγιάννη, με τριετή σύμβαση εργασίας. Η κ. Φραγκίσκου καλωσορίζει τον κ. Παπαγιάννη, τον ευχαριστεί για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο καταγωγής του και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του. .Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 08/02/2022, η δύναμη του ιατρικού προσωπικού του  Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Νάξου, ενισχύθηκε με τον επικουρικό Παιδίατρο κ. Γεώργιο Παπαγιάννη με τριετή σύμβαση εργασίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Παπαγιάννη, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο καταγωγής του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του. 


Ο εν ιατρός έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου από τον Απρίλιο του 2020 η επικουρική Παιδίατρος κ. Διατσέντα Γονή, για την οποία έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας Απόφαση διορισμού στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου, στη θέση ειδικευμένης ιατρού Παιδιατρικής με βαθμό Επιμελητή Α', θέση που προκηρύχθηκε το Σεπτέμβριο του 2021.  Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση του  ΦΕΚ διορισμού της. 


Οι ιατροί θα εξετάζουν κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού 

Τα τηλέφωνα για προγραμματισμό εξέτασης είναι: 

22853 60501 και 22853 60508   από 8:00πμ έως 13:00μμ. και 15:00 – 17:00




H  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ



ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια: