slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τοποθέτηση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου σχετικά με την Δημοτική Αστυνόμευση


 Περιγραφή: εμπορικοσ κεφαλιδα-δοκιμη2.JPG


Νάξος, 10/1/2022

                  Αρ. πρωτ.: 1462


Κοινοποίηση:

  • Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

  • Μ.Μ.Ε.




Αγαπητά μέλη,


Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νέο προϊστάμενο της  Δημοτικής Αστυνομίας κ. Φραγκάκο Κυριάκο και όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου μας για την πρωτόγνωρη προσπάθεια που κάνουν ελευθερώνοντας την κεντρική οδό της πόλης μας από μόνιμα σταθμευμένα οχήματα δημιουργώντας χώρους στάθμευσης για να μπορούν οι συμπολίτες μας να εξυπηρετούνται στα καταστήματα της πόλης μας.

Με  αυτόν τον τρόπο βοηθάνε τον κλάδο μας που αυτή την περίοδο πλήττεται οικονομικά και ταυτόχρονα διευκολύνουν την καθημερινότητα μας και βάζουν τάξη στην πόλη μας.

Εμείς ως Σύλλογος βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής  Αστυνομίας και ζητάμε από εσάς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια όχι μόνο γιατί δεν έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν ποτέ αλλά και γιατί οι καρποί που θα αποδώσει σε όλους εμάς την Τουριστική περίοδο θα είναι ανεκτίμητοι.

Τέλος, ευχόμαστε στον νέο Προϊστάμενο  και στους  Δημοτικούς Αστυνομικούς Καλή και Δημιουργική χρονιά με Υγεία και υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο εγχείρημα τους αφού από τις πρώτες κιόλας μέρες αποφέρει καρπούς.





          ο Πρόεδρος                                         ο Γενικός Γραμματέας

 Νικόλαος Κουτελιέρης                                 Ευστάθιος Πολυκρέτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: