slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοροναϊός - Θεσσαλονίκη: Ασφυκτική η πίεση στα νοσοκομεία - Σε οριακό σημείο η διαθεσιμότητα των ΜΕΘ

Βασίλης Βενιζέλος


 είναι πλέον η τύχη της Θεσσαλονίκης, μετά τη χθεσινή εισήγηση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής του χάρτη υγειονομικής ασφαλείας και προστασίας από τη λοίμωξη covid 19.

Συγκεκριμένα, η λεγόμενη υποεπιτροπή των επιδημιολόγων «κοκκίνισε» χθες τη Θεσσαλονίκη, η οποία προτείνεται να αναβαθμισθεί στο επίπεδο 4 του χάρτη.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, η αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης δεν προτείνεται εξαιτίας της διασποράς του νέου κοροναϊού στην εν λόγω περιφερειακή ενότητα, αλλά εξαιτίας της ασφυκτικης πίεσης, η οποία ασκείται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων του ΕΣΥ της συμπρωτεύουσας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο καθηγητής αναπνευστικής ανεπάρκειας της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κιούμης, σημειώνει στα parapolitika.gr ότι η διαθεσιμότητα των κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Θεσσαλονίκης δεν είναι στο 100% , αλλά είναι, πράγματι, σε οριακό σημείο.

1 σχόλιο:

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ είπε...

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: charlykerkir@gmail.com
Σας ευχαριστώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε.