slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

2.40,00€ η τιμή κιλού ( 700 γραμμάρια ) στο ψωμί στην Τήνο απο την 1η Οκτωβρίου 2021

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 συνεδρίασε στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου η ομάδα των αρτοποιών του νησιού μας (Πράξη 27η του Βιβλίου Πρακτικών των Ομάδων των Επαγγελματιών του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου).

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι κ.κ.: Αράθυμος Ρένος, Βιδάλης Κώστας, Δελατόλας Αντώνης, Δελατόλας Δημήτρης, Δελατόλας Μάρκος, Δούκας Γιώργος , Μίντζας Παναγιώτης, Μωραΐτης Αντώνης, Τουφεκλή Κατερίνα και Φόνσος Αντώνης . Παρόντες από το Δ.Σ. του Συλλόγου ώστε να κρατηθούν τα πρακτικά ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσιμέκης και η γεν. γραμματέας κ. Λουκία Κολλάρου.

Πολλά τα θέματα – προβλήματα που αφορούν στο επάγγελμά τους συζητήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση. Ένα από αυτά και που αφορά άμεσα στο καταναλωτικό κοινό ήταν η αύξηση των ......

τιμών στα προϊόντα άρτου.

Συζητήθηκε εκτενώς, ακούστηκαν πολλά επιχειρήματα και προβληματισμοί. Η απόφασή τους ήταν ομόφωνη και στηρίχθηκε κυρίως στις συνεχείς και πολύ μεγάλες αυξήσεις που έχουν πάρει πολλά προϊόντα τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση, κυρίως  στα άλευρα όλων των ειδών,  στο λάδι, στο πετρέλαιο και στο ρεύμα. Αυξήσεις πολύ σοβαρές που, όπως όλοι έχουμε πληροφορηθεί, θα γίνουν ξανά στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, ότι στα είδη αρτοποιίας θα γίνει μία αύξηση της τάξης του 20%. Έτσι από

την 1η Οκτωβρίου 2021

η τιμή κιλού στο ψωμί θα είναι 2,40 €

και του μισού κιλού 1,20 €

Εκ μέρους της ομάδας των αρτοποιών

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                             ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: