slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Γιάννη Βρούτσης Νοσοκομείο Σαντορίνης

Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης ένα "Κόσμημα" στο κέντρο του Αιγαίου που δημιουργεί αισθήματα υγειονομικής ασφάλειας και περηφάνειας για τους κατοίκους του νησιού.
Μέσα απο την διαχρονική στήριξη της πολιτείας αλλά και την συνέχιση της ενδυνάμωσης απο την σημερινή κυβέρνηση η Σαντορίνη εχει αποκτήσει ένα σύγχρονο νοσοκομείο ,που παρά τις διαρκείς ανάγκες, χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό -την ψυχή του νοσοκομείου- ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό εχει πολύ σημαντικές επιδόσεις!
Συγκεκριμένα στο Γ.Ν.Θήρας υπηρετούν 27 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 9 αγροτικοί γιατροί, 41 νοσηλευτές, 92 διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.
Τρία ασθενοφόρα τα δυο καινούργια και πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ.
Ενδεικτικά μόνο τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιήθηκαν 179 τοκετοί, 300 χειρουργικές επεμβάσεις και πολυ πρόσφατα δημιουργήθηκε μονάδα τεχνητού νεφρού ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει 27500 εμβολιασμοί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτικό διοικητικο προσωπικό, και ΕΚΑΒ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν!
Στην σύσκεψη ενημέρωσης που πραγματοποιήσαμε σήμερα συμμετείχαν ο εξαιρετικός διοικητής Βας. Μαλαματένιος ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Κ. Μπάνος ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου κ. Διάκομανώλης ο εκπροσωπος του ΕΚΑΒ κ. Δακοτρώνιας ο διοικητικός διοικητής κ. Κατσούλης ο προεδρος την ΝΔ θήρας κ. Δαρζέντας μαζι με την κ. Ειρ. Βαλσαμάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: