slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη γραμμή «Μακελειού» ο ΣΥΡΙΖΑ και το Documento για το Freedom Pass



Ανακοινώσεις για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους έκανε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας συγκεκριμένα τη «Freedom Pass», μια προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ, για τους εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών.

Ο Πρωθυπουργός ανοίγοντας την τοποθέτησή του, ανακοίνωσε τη «Freedom Pass», σε εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών που θα καλύπτει ταξίδια, ή επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα αφορά όλους τους νέους αυτής της ηλικιακής ομάδας οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν εντός του 2021.

Ωστόσο σε πλήρη αντίθεση με αυτή την κάρτα- κίνητρο για τους νέους εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε απόλυτη σύμπνοια με το «Μακελειό» του Χίου και τον Βελόπουλο, είδε «δωροδοκία των νέων» για τις επερχόμενες εκλογές από την ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Αφού ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει το βίο των νέων αβίωτο, τώρα προσπαθεί να τους εξαγοράσει με 150 ευρώ", ενώ το Documento έγραψε: "Κυριάκος Μητσοτάκης: 150 ευρώ η ψήφος των νέων."

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε παρόμοια γραμμή αναφέρει:

Στηρίζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος έγραψε:

Οι χρήστες του twitter πήραν "φωτιά" με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφοντας:

https://omadaalithias.gr/politiki/sti-grammi-makeleioy-o-syriza-kai-documento-gia-freedom-pass

Δεν υπάρχουν σχόλια: