slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου : το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ Νάξου με συντονιστή τον Παναγιώτη Στεργίου

Nέο Συντονιστικό προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές,   της Ο.Μ Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 10η Μαρτίου 2021. Το νέο όργανο είναι 9μελές αντί του απερχόμενου 7μελούς λόγω της διεύρυνσης της οργάνωσης και της σημαντικής αύξησης του αριθμού των μελών. Την ευθύνη του Συντονιστή ανέλαβε ο Παναγιώτης Στεργίου και του αναπληρωτή Συντονιστή η Αλεξάνδρα Τσουμάνη.
Προς τα ΜΜΕ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δελτίο τύπου ....
Μετά τις πρόσφατες εκλογές, προέκυψε νέο Συντονιστικό της Ο.Μ Νάξου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 10η Μαρτίου 2021. Το νέο όργανο είναι 9μελές αντί του απερχόμενου 7μελούς λόγω της διεύρυνσης της οργάνωσης και της σημαντικής αύξησης του αριθμού των μελών. 
Την ευθύνη του Συντονιστή ανέλαβε ο σ. Παναγιώτης Στεργίου και του Αναπληρωτή Συντονιστή η σ. Αλεξάνδρα Τσουμάνη. Μέλη του Συντονιστικού είναι οι σύντροφοι: Ανωμερίτης Γιάννης, Βασαλάκης Μανώλης, Βερύκοκκος Λευτέρης, Καϊδατζής Ερωτόκριτος, Καραβίας Θανάσης, Κούλικας Γιώργος και Περράκη Γεωργία. Μια νέα εποχή ξεκινάει. 
Με ορμή και αποφασιστικότητα ξεκινάμε για την επόμενη μέρα που είναι αναγκαία όσο ποτέ στον τόπο μας, σαν συνέπεια της εκμετάλλευσης του φαινομένου της πανδημίας, της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής και του αυταρχισμού που ενεργούν εις βάρος της παραγωγής, του τουρισμού, των εργαζομένων αλλά και ουσιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων.
 Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς και Προοδευτικούς πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ, να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ την οργάνωσή μας και να συστρατευτούν μαζί μας, ώστε να φέρουμε το συντομότερο δυνατό την νέα σελίδα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. 
Εγγραφές νέων μελών μπορούν να γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr ή με φυσική παρουσία στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Παπαβασιλείου στη Χώρα Νάξου (22850-27469). 
Από το Συντονιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: