slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλάδες - Κ. Μονογυιού: Εγινε τραγούδι και τα έσοδα θα πάνε στο Πτωχοκομείο Θήρας (!!!)

Λευτέρης Πανταζής και Ματθαίος Γιαννούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.. Και δημιούργησαν ένα τραγούδι αφιέρωμα στην γοητευτική Μυκονιάτισσα, την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού που έχει κερδίσει την αγάπη όλων των Κυκλαδιτών με το χαμόγελο και την απλότητά της..



Αμφότεροι οι δημιουργοί, έγραψαν το τραγούδι «Όμορφη μου Κατερίνα» με τον Ματθαίο Γιαννούλη να γράφει τους στίχους και τη μουσική σε ρυθμό τι άλλο; Νησιώτικο Στο τραγούδι ο ίδιος μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Νίκου Δρακάκη και η ηχογράφηση έγινε στο studio NikoSD

Αυτό που παρατηρεί κάποιος με τη πρώτη ματιά είναι ότι το video clip έχει ως πρωταγωνίστρια την ίδια την Κατερίνα Μονογυιού σε στιγμές της στις Κυκλάδες, αλλά αυτό που μαθαίνουμε όλοι μπαίνοντας στο προφίλ του Ματθαίου Γιαννούλη είναι ο σκοπός αυτού του video clip. Και σίγουρα δεν είναι να αναδείξουν την ομάδα της Μονογυιού..

Ποιος είναι; «η μεγάλη αγάπη μας, στο πρόσωπο της Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων, αλλά και η αγάπη των Κυκλαδιτών στο πρόσωπό της που πάντα στέκεται δίπλα τους, μας παρακίνησε να γράψουμε και να ερμηνεύσουμε αυτό το τραγούδι. Σκοπός μας δεν είναι να παρακινήσουμε τους νησιώτες για εκλογικό όφελος. Τα έσοδα από τις πλατφόρμες που θα ανεβάσουν το τραγούδι θα διατεθούν στο πτωχοκομείο Θήρας, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πολίτες, πρέπει να είμαστε δίπλα τους και περισσότερο σε αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη»

Από τη πλευρά της. στη προσωπική της σελίδα στα social media, η Κατερίνα Μονογυιού ανέφερε:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι’αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο θήρας. Ευχαριστώ πολύ.”


Δεν υπάρχουν σχόλια: