slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με τον Διοικητή Νοσοκομειού Σύρου - Νάξου κ. Ζουλουφό Μιχαήλ και την Αν. Διοικήτρια Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου κ. Φραγκίσκου Καλίτσα.



Την Τρίτη 30 Νοεμβρειου 2021 ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή Νοσοκομειού Σύρου - Νάξου κ. Ζουλουφό Μιχαήλ και την Αν. Διοικήτρια Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου κ. Φραγκίσκου Καλίτσα. Τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κουτελιέρης Νικόλαος και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Πολυκρέτης Ευστάθιος.

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε σχετικά με την οργάνωση η οποία υπάρχει στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου αλλά και γενικότερα σε επίπεδο Κυκλάδων σε επίπεδο τόσο Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού όσο και σε επίπεδο Διοικητικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζουλουφός και η κ. Φραγκίσκου αναφέρθηκαν στην πορεία η όποια έχει χαραχτεί με στόχο την καλύτερη στελέχωση του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας του νησιού, έτσι ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση. Πραγματοποιήθηκε επίσης ενημέρωση για τις ειδικότητες Ιατρών οι οποίες υπάρχουν στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας του νησιού καθώς και για την μελλοντική στελέχωση νέων ιατρικών ειδικοτήτων που πρόκειται να υπάρξουν στο Νοσοκομείο της Νάξου. Επίσης, η κ. Φραγκίσκου ενημέρωσε σχετικά με την πορεία η όποια υπάρχει με την λειτουργία του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου καθώς και για τις προσπάθειες η οποίες πραγματοποιούνται για την κάλυψη αναγκών μέσα από την εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού. 

Τέλος εκτενή ήταν η αναφορά των ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει η διοίκηση σχετικά με την πορεία της διαθήκης «Κατσούλη» η οποία βρίσκεται στα τελικά της στάδια ως προς την έκδοση σχετικών δικαστικών αποφάσεων και αποδοχής της κληρονομιάς.  

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου μέσω των εκπροσώπων του ενημέρωσε τις διοικήσεις των νοσοκομείων σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις καθώς και λειτουργία του Συλλόγου διαβεβαιώνοντας ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται και στόχο θα έχει την ομαλότερη και εύρυθμη λειτουργιά του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας της Νάξου και να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το Νοσοκομείο, όπως κάνει πάντα όταν αυτό ζητηθεί καθώς και με την δωρεά μηχανημάτων για το οφθαλμιατρείο το νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

 

 

Για  το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

 

                                  Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

                          Κουτελιέρης Νικόλαος                          Πολυκρέτης  Ευστάθιος









Δεν υπάρχουν σχόλια: