slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Register - digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity


 
Δείτε την ενημέρωση online
 Register - digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessityΣτη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, η ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), από την πρώτη στιγμή, συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου ο κλάδος ψηφιακής τεχνολογίας να αποτελέσει τον αναγκαίο καταλύτη για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει το digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity".

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το digital economy forum 2021 hubrid edition, #SEPEdef, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021. Κεντρικός Ομιλητής στο Κλείσιμο των Εργασιών του digital economy forum 2021 είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ την Έναρξη των Εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριος Αλέξης Τσίπρας. Επίσης, το digital economy forum 2021 τελεί υπό την Αιγίδα της Α.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παράλληλα, στο digital economy forum 2021 θα λάβουν μέρος κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και άλλων κλάδων της οικονομίας.









Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995. Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας παρέχει έγκυρη και υπεύθυνη γνωμοδότηση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών απ' όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί περίπου στο 8% του ΑΕΠ.
Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).









Η ενημέρωση στάλθηκε στη διεύθυνση: naxios.blogspot.com@gmail.com. Για να μη λαμβάνετε ενημέρωση κάντε κλικ ››

© Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ, 1995 - 2021
Αμβροσίου Φραντζή 19, 117 43 Αθήνα T 2109249540-1| www.sepe.gr | info@sepe.gr

Αυτό το e-mail ενημέρωσης δεν μπορεί να θεωρηθεί διαφημιστικό spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα (ΣΕΠΕ) και οι διαδικασίες άμεσης διαγραφής σας από τη λίστα παραληπτών. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο πλέον δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση, αλλά και να διαγραφεί η διεύθυνση e-mail σας από την υφιστάμενη λίστα αποδεκτών μας, πατήστε στην επιλογή "Για να μη λαμβάνετε ενημέρωση κάντε κλικ". Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση του e-mail σας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: