slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Βόμβα» Μαγιορκίνη στο parapolitika.gr: Να αυτοπεριοριστούν άμεσα οι ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς - Κινδυνεύουν από τη διασπορά του κοροναϊού


Βασίλης Βενιζέλος
Τονίζει πως πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε την τρίτη δόση του εμβολίουΕνώ οι πλήρωςασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας έχουν φτάσει το… 18,72% επί του συνόλου των 470 διασωληνωμένων ασθενών με πολύ σοβαρή νόσο COVID – 19, υπάρχει μία κατηγορία συμπολιτών μας, η οποία απειλείται άμεσα και καίρια από την ευρεία διασπορά της επιδημίας του νέου κοροναϊού.
Πρόκειται για τους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς, οι οποίοι ξεπερνούν τους 280.000 στη χώρα μας και εμφανίζουν προστασία της τάξης έως 56% από τον νέο κοροναϊό, μετά από τη λήψη της δεύτερης δόσης των εμβολίων, με αποτέλεσμα να παραμένουν εκτεθειμένοι σε πιθανή μόλυνση και να είναι πολύ ευάλωτοι έναντι της αντικοινωνικής συμπεριφοράς διαφόρων τύπων, η οποία εκδηλώνεται είτε με αγνόηση των ατομκών μέτρων προστασίας είτε ακόμη και με την ίδια την άρνηση του εμβολιασμού.


Δραματική έκκληση προς τους ανοσοκατεσταλμένους συμπολίτες Σε αυτό το πλαίσιο, μόνον ως “βόμβα” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την δραματική έκκληση την οποία απευθύνει σήμερα από το parapolitika.gr ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, προς τους ανοσοκατεσταλμένους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα, ο Γκίκας Μαγιορκίνης καλεί τους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς της χώρας μας “να προγραμματίσουν και να λάβουν άμεσα και οπωσδήποτε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του νέου κοροναϊού, αλλά όχι μόνον αυτό. Οι ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς πρέπει να περιορίσουν επίσης τις κοινωνικές δρστηριότητές τους, να αυτοπεριοριστούν, δηλαδή, και να φορούν παντού και πάντα μάσκες υψηλής προστασίας και όχι τις απλές χειρουργικές μάσκες”.

Σημειώνεται ότι ένα ικανό ποσοστό εκ των 88 πλήρως εμβολιασμένων, με τις δύο δόσεις, ασθενών οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με πολύ σοβαρή νόσο COVID – 19 στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας είναι, ακριβώς, ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LENDINGTREE® INC.


Έχετε απογοητευτεί από πού να πάρετε δάνεια, σας απέρριψαν οι τράπεζες και τώρα απογοητευτήκατε από το πού θα πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

Δάνειο για να ξεπληρώσεις εύκολα το χρέος σου;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

Μην ψάχνετε άλλο, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / ΛΙΡΕΣ
Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3-5%.
Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο δανεισμού και
οικονομική βοήθεια σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων
. κατασκευαστικά δάνεια
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. στεγαστικά δάνεια
. Καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. δάνεια αυτοκινήτου
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lendingtreeloans@protonmail.com

Ζεστή σκέψη

ELIZABETH WALTER