slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ευχαριστώ από καρδιάς της Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου και σε όλους όσους συνεργάστηκε από τον Απρίλιο του 2016 έως σήμερα .


Ως naxios.blogspot.com σε ευχαριστούμε και  μείς διότι παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες μας σε βάθος  χρόνου η συνεργασία  μας ήταν  ειλικρινή .  Θεωρούμε αγαπητή    Ιφιγένεια  ότι η  μην κάθοδο σου εκ νέου στις   εσωκομματικές εκλογές    Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, είναι μεγάλη απώλεια  για την Πάρο και την  Αντίπαρο και τις Κυκλάδες.  

Πάρος 2 Οκτωβρίου 2021


Αγαπητοί συμπολίτες, Αγαπητοί φίλοι κι αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου


Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, Προέδρου και μελών Δ.Ε.Ε.Π Κυκλάδων (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) καθώς και συνέδρων.

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψηφία για την Προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου. Η απόφαση μου αυτή είναι προϊόν ώριμης σκέψης και είναι γνωστή στους φίλους και συνεργάτες μου καθώς και στα κομματικά όργανα εδώ και πολύ καιρό.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον κόσμο της Πάρου και της Αντιπάρου που αγκάλιασε την υποψηφιότητα μου από την πρώτη στιγμή, τον Απρίλιο του 2016 και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Συγκινούμαι βαθιά όταν σκέφτομαι όλους αυτούς τους ανθρώπους κι ευελπιστώ ότι ανταποκρίθηκα σε ικανοποιητικό βαθμό στις προσδοκίες τους. Σας έχω μέσα στην καρδιά μου και θα είμαι δίπλα σας και κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Λένε ότι στην Πολιτική δεν δημιουργούνται φιλίες, όμως μπορώ να πω με περηφάνια ότι σ' αυτά τα έξι σχεδόν χρόνια έχτισα σχέσεις μοναδικές και πολύτιμες και γι αυτό νιώθω ευγνώμων.

Θεωρώ πως ως επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας προτάξαμε πολιτικό λόγο στις ενέργειές μας, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν στον τόπο μας, τόσο στο διάστημα που η Νέα Δημοκρατία ήταν στην αντιπολίτευση όσο και στα χρόνια που είναι Κυβέρνηση. Οργανώσαμε την τοπική μας μεθοδικά, πραγματοποιήσαμε ποιοτικές εκδηλώσεις είχαμε παρουσία ποιοτική αλλά και δυναμική προβάλλοντας ένα κοινωνικό πρόσωπο και ποιοτικό πολιτικό λόγο, χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις.

Δώσαμε διπλή νικηφόρα μάχη στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές 2019 ανεβάζοντας τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θεαματικά σε Πάρο και Αντίπαρο. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε, πότε για να στηρίξουμε τον τόπο μας πότε για να επικοινωνήσουμε ένα πρόβλημα και να ζητήσουμε λύση. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε με ενέργειες και με επιστολές προς τους τρεις Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων αλλά και προς το Κόμμα να ζητήσουμε και να πιέσουμε για λύσεις σε μικρά αλλά και σε μεγαλύτερα προβλήματα. Ασφαλώς και θα θέλαμε να κάνουμε ακόμη πολύ περισσότερα.

Θεώρησα πως μετά από 6 χρόνια έχει κλείσει ο κύκλος μου στην Προεδρία της Τοπικής μας Οργάνωσης και ότι έφτασε η ώρα της ανανέωσης μέσα από νέα πρόσωπα γι αυτό τον λόγο και αποχωρώ, συνεχίζοντας όμως να προσφέρω στη Νέα Δημοκρατία και ως μέλος του Τομέα Παιδείας και ως Μέλος του Μητρώου Στελεχών και από όποιο τομέα κληθώ στο μέλλον θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου:

Α) Στους συνεργάτες μου στο Τοπικό Συμβούλιο: Θεοδοσία Μανωλάκη, Βασιλική Αλιπράντη, Κατερίνα Λουκή Σάρδη, Δημήτρη Σιφναίο, Γιάννη Μπιζά, Κώστα Μαζαρό, Μαρία Πριμηκυρίου και Μιχάλη Τριαντάφυλλο για την άριστη συνεργασία και συνοδοιπορία όλα αυτά τα χρόνια.

Β) Στα Τοπικά ηλεκτρονικά κι έντυπα Μέσα καθώς και Ραδιόφωνο του ΗΧΩ FM για όλες τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου παρεμβάσεις που έχουμε κάνει καθώς και τα NAXIOSBLOG και CYCLADES24

Γ) Τέλος ένα βαθύ ευχαριστώ από καρδιάς στον φίλο, συμμαχητή και συνεργάτη Χρήστο Καφτηράνη, Πρόεδρο ΔΕΕΠ και να του ευχηθώ καλή και δυνατή επιτυχία στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου και τον διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του. 


Θα ήθελα τέλος να σας πληροφορήσω ότι χθες το απόγευμα έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. καθώς και του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, χωρίς όμως να υπάρξει καμία υποψηφιότητα για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ και με μόνο μία υποψηφιότητα για μέλος. Μπορείτε όμως να προσέλθετε και να ψηφίσετε για Πρόεδρο και Μέλη της ΔΕΕΠ ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς και για συνέδρους.

Σας κάνω έκκληση να συμμετάσχετε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, τιμώντας την παράταξη μας, ανανεώνοντας την εγγραφή σας στο κόμμα και υπερψηφίζοντας τον υποψήφιο Πρόεδρο ΔΕΕΠ Χρήστο Καφτηράνη.

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, οι οποίες διενεργούνται με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς καμία παρέμβαση από τα Κεντρικά κομματικά όργανα και από τον Συντονιστή Κυκλάδων, Αλέξανδρο Βασιλάκη. Οι εσωκομματικές εκλογές διασφαλίζουν τη συνοχή της μεγάλης και ισχυρής παράταξής μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, απαιτούν εγρήγορση και συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια. Η συμμετοχή μας στις εκλογές αποτελεί όχι μόνο τιμή αλλά κι εχέγγυο για την ομαλή πορεία της χώρας στο παρόν και στο μέλλον. Όλοι μαζί προχωρούμε ενωμένοι!

Σε αυτές τις εκλογές υπηρετώ την παράταξή μας ως Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής μαζί με τις: Θεοδοσία Μανωλάκη, Αγγελική Ροδίτου και Κατερίνα Σάρδη (Μέλη εφορευτικής επιτροπής) και τις ευχαριστώ θερμά γι αυτό


Για να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας, έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, πατήστε εδώ: https://members.nd.gr/subscription-renew


Για εγγραφή νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία, έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, πατήστε εδώ: https://members.nd.gr/registration


Όσοι επιθυμείτε να ψηφίσετε, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, θα πρέπει να υποβάλλετε σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά, μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, εδώ: https://ekloges.nd.gr/aithma-summetoxhs-mesw-hlektronikhs-pshfoforias/


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά, στο 6978516935 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ifchatzi@gmail.com


Με εκτίμηση,


Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: