slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Αδειάζει» ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ Σπίρτζη και η Καββαδία: «Χονδροειδέστατη εργαλειοποίηση μιας γυναικοκτονίας» (εικόνες)

Τέλος δεν έχουν οι διαμάχες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Αννέτα Καββαδία και τον Χρήστο Σπίρτζη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter στην οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Πρωθυπουργό για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτησή του: “Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;”.

 

 

Η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, αντέδρασε μέσω Twitter στην ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο. 

Η Αννέτα Καββαδία χωρίς να κατονομάζει τον Χρήστο Σπίρτζη γράφει: “Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές”, αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κίνησης των 53. 

«ΥΓ. Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;», καταλήγει η πρώην βουλευτής αφήνοντας αιχμές. 

Γαϊτάνης (Ν.Δ.): «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης μιας ανθρώπινης τραγωδίας»

Στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, απάντησε με αιχμηρό σχόλιο του στο Τwitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης. 

«Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον Χρ.Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος»,ανέφερε  ο Τάσος Γαϊτάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: