slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλειστικό L&O: Με την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α συνδικαλίζονταν ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη (φωτογραφία)

Η παράταξή του είχε διαμάχη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας
Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωράει σήμερα το L&O, καθώς φέρνει στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικού οργάνου της Μαχιμης Προοδευτικής Συσπείρωσης Των Αστυνομικών Αθήνας, ( Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) του 2019 και μεταξύ των ονομάτων που κατέβηκαν υποψήφιοι στις εκλογές ήταν και ο Δημήτρης Μπουγιούκος, ο αστυνομικός που συνελήφθη και προφυλακίστηκε με την κατηγορία πως εξέδιδε μια 19χρονη στην Ηλιούπολη.
Η παράταξή του είχε διαμάχη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας
Μάλιστα ο συγκεκριμένος αστυνομικός, είναι μεταξύ των ατόμων που είχαν στείλει εξώδικο και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, καθώς τους κατηγορούσαν πως «δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενες διαδικασίες».



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Μαχιμη Προοδευτική Συσπείρωση Των Αστυνομικών Αθήνας, έχασε όλες τις δίκες που αφορούσαν το συγκεκριμένο ζήτημα. Εντύπωση πάντως προκαλεί η επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει τις ψήφους των συναδέλφων του, χωρίς κανεις να αξιολογήσει τα άτομα που περιεληφθησαν στο ψηφοδέλτιο.

Ο Μπουγιούκος είχε καταθέσει αίτημα ακύρωσης της μετάθεσής του το 2019 από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών, στις πεζές περιπολίες. Ο προηγούμενος Γαδάρχης δεν πήρε το ρίσκο να μεταθέσει τον Μπουγιούκο την περίοδο εκείνη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, το 2021 με εντολή του Γαδάρχη, κυρίου Παρασκευά Σανιδά, ο Μπουγιούκος μετατέθηκε τελικά στις πεζές περιπολίες, παρά την σχετική δικαστική απόφαση.

Αυτό πάντως που προβληματίζει είναι πώς μια συνδικαλιστική ομάδα με παρουσία σε εκλογές σε όλη την χώρα, επιλέγει με τόση ευκολία υποψηφίους, χωρίς πρώτα να τους έχει αξιολογήσει.







lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: