slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑΞΟΥ


Προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια ο διαγωνισμός για τη μελέτη βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Χώρα – Χαλκί – Φιλότι στη Νάξο,  προϋπολογισμού 0,7  εκατ. ευρώ

Με την ολοκλήρωση δημοπράτησης μιας πολύ μεγάλης σειράς πιεστικών έργων στο οδικό δίκτυο και τα ρέματα όλων των νησιών της, η Περιφέρεια περνά στην δημοπράτηση μελετών που προσεκτικά έχουν επιλεγεί σε κάθε νησί

Το μέγιστο των διαθέσιμων πόρων της επενδύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου των νησιών της, η ασφάλεια του οποίου αποτελεί προτεραιότητα. Με την ολοκλήρωση δημοπράτησης μιας πολύ μεγάλης σειράς πιεστικών έργων στο οδικό δίκτυο και τα ρέματα όλων των νησιών της, η Περιφέρεια περνά στην δημοπράτηση μελετών που προσεκτικά έχουν επιλεγεί σε κάθε νησί. Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων  προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την ανάθεση της μελέτης "Μελέτη βελτίωσης Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Χώρα – Χαλκί, Φιλότι,  Νήσου Νάξου", συνολικού προϋπολογισμού 699.316,37 ευρώ.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις  21/09/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις  27/09/2021 , ημέρα Δευτέρα  και ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν  ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΠΕ Κυκλάδων έτους 2021 και η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Το Γραφείο Τύπου


---------- Forwarded message ---------
Από: Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου <press@pnai.gov.gr>
Date: Τρί, 27 Ιουλ 2021, 9:18 π.μ.
Subject: Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑΞΟΥ
To:





--
photo
Ρένα Παυλάκη
Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
 
P +30 2241360506

M +30 695 1005536
E press@pnai.gov.gr

W http://www.pnai.gov.gr/
A Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100

Δεν υπάρχουν σχόλια: