slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαιρετισμός Περιφερειακού Συμβούλου Μηνά Λυριστή

Στη Διεθνή Συνάντηση του προγράμματος «DCJA- Dual Career of Junior Athletes, Διπλή Καριέρα νέων αθλητών και αθλητριών βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Μηνάς Λυριστής, όπου και χαιρέτησε την έναρξη των εργασιών εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Λυριστής είχε και συνάντηση με την  πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ.Καλλιόπη Δακτυλίδη και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Παππά.


Αναλυτικά στο χαιρετισμό του ο κ.Λυριστής ανέφερε τα εξής:


Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση, διεθνούς χαρακτήρα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. 

Η αποψινή συνάντηση έχει πολύ ενδιαφέρον για δύο λόγους -τουλάχιστον στα δικά μου μάτια: Αφενός είναι σημαντική η ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα “Dual Career for Junior Athletes”, το οποίο μάλιστα συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. 

Αφετέρου, οφείλουμε να στηλιτεύσουμε θετικά την επιλογή των παιδιών, να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό, παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που η εκδήλωση αυτή διεξάγεται στη Μύκονο και κατά συνέπεια στις Κυκλάδες, αποδεικνύοντας πως τα νησιά μας πρωτοστατούν και σε αυτόν τον τομέα. 

Συγχαρητήρια στους ερευνητές, τους διοργανωτές και τους συντελεστές αυτής της συνάντησης. Μα κυρίως στα παιδιά που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, απέναντι στις πολλαπλές “σειρήνες” που τους αποσπούν την προσοχή.






Χαιρετισμός Μηνά Λυριστή στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στη Μύκονο.











Χαιρετισμός Μηνά Λυριστή στη Διεθνή Συνάντηση του προγράμματος "DCJA- Dual Career of Junior Athlete"








Στιγμιότυπο με τον Δημήτριο Πάππα, Αντιπρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων






Στη Διεθνή Συνάντηση του προγράμματος «DCJA- Dual Career of Junior Athletes, Διπλή Καριέρα νέων αθλητών και αθλητριών βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μηνάς Λυριστής, όπου και χαιρέτησε την έναρξη των εργασιών εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.







Χαιρετισμός (σε μορφή PDF)










Δεν υπάρχουν σχόλια: