slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ κ. ΖΟΥΛΟΥΦΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Ζουλουφό Μιχαήλ και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου κ. Φραγκίσκου Καλλίτσα.

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε σχετικά με την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από την πρώτη στιγμή ανάληψης καθηκόντων με στόχο την στήριξη της υγείας στα νησιά μας. Μια προσπάθεια που βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία του covid-19, γεγονός που δημιούργησε προφανώς ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες όπου παρ΄ όλα αυτά σε συνεννόηση και συντονισμένη προσπάθεια τόσο με τα κέντρα υγείας των νησιών μας όσο και με την κυβέρνηση έχει επιτευχθεί να αντιμετωπιστούν επιτυχώς σοβαρές δυσκολίες και προβλήματα. Ο κ. Διοικητής αναφέρθηκε στους στόχους που τίθενται καθημερινά με γνώμονα την καλύτερη στελέχωση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας των Κυκλάδων, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη νοσοκομειακή περίθαλψη στελεχώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες με νέες ειδικότητες ιατρών που πρόκειται να συμβάλουν στην βέλτιστη ιατρική περίθαλψη.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλαδων Πολυκρέτης Στάθης και η τομεάρχης Τουρισμού Λεγάκη Μαρία διαβεβαίωσαν τον κ. Ζουλουφό και την κ. Φραγκίσκου ότι θα βρίσκονται σε επικοινωνία με την Διοίκηση έτσι ώστε να βοηθήσουν και να συμβάλουν σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται και θα έχει στόχο την βελτίωση του τομέα υγείας στα νησιά μας.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

 

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: