slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανοιχτό κάλεσμα Δημάρχου Πάρου προς τα Ιδιωτικά Ιατρικά Κέντρα-Πολυιατρεία για συμμετοχή στην επιχείρηση "Ελευθερία"


Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στην επιχείρηση «Ελευθερία» 

Αξιότιμοι κύριοι

Με στόχο να αυξηθούν τα εμβολιαστικά κέντρα και να διασφαλιστεί η άμεση πρόσβαση στον εμβολιασμό σε όσους πολίτες το επιθυμούν, ψηφίστηκε στις 22 Απριλίου 2021 τροπολογία με την οποία θα επιτρέπονται οι εμβολιασμοί για τον Covid-19 και σε ιδιωτικές μονάδες υγείας, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση με την οποία θα προσδιορίζονται όλες οι σχετικές λεπτομέρειες. 

Συγκεκριμένα, η τροπολογία προβλέπει ότι πλέον θα μπορούν να γίνονται εμβόλια για τον κορωνοϊό και σε ιδιωτικές μονάδες υγείας και ειδικότερα σε ιδιωτικά πολυϊατρεία, ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, κλινικές και ιδιωτικά θεραπευτήρια. Οι συγκεκριμένες μονάδες θα είναι υποχρεωμένες να αξιοποιούν δικό τους ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και γραμματειακή υποστήριξη. 

Στο πλαίσιο αυτό, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr (ηλεκτρονική δ/νση - https://emvolio.gov.gr/vcenter) έχει ανέβει η φόρμα στην οποία όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον και να συμμετάσχετε στην επιχείρηση «Ελευθερία», ενώ εκεί περιλαμβάνονται και όλοι οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις. 

Με την ευκαιρία αυτή σας ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα συνδρομή σας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας και σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε σε αυτό το πάνδημο κάλεσμα για να συμμετάσχετε σε αυτήν την νέα εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωση του Covid-19. 

Συν/να: 1. Το με αρ. πρωτ. 4109/09-03-2021 αίτημα ένταξης της Πάρου για άμεσο οριζόντιο 

εμβολιαμό 2. Το με αρ. πρωτ.7170/23-04-2021 έγγραφο προς το ΚΥ Πάρου και 2 ΥΠΕ Πειραιώς & 

Αιγαίου 3. Το με αρ. πρωτ. 390/07-05-2021 έγγραφο -απάντηση του ΚΥ Πάρου για την αύξηση 

αριθμού εμβολιαζόμενων 

Με τιμή

LEA A

Ο Δήμαρχος Πάρου 

Μάρκος Ι. Κωβαίος 


Δυνατότητα ανταπόκρισης του Κέντρου Υγείας Πάρου σε ενδεχόμενη αύξηση 

του ρυθμού εμβολιασμών για τον οριζόντιο εμβολιασμό του συνόλου των κατοίκων της Πάρου .


Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στην επιχείρηση «Ελευθερία»


Κέντρο Υγείας Πάρου Πρόεδρο κα Μαρία Κουτσονικολή




Δεν υπάρχουν σχόλια: