slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι σοβαροί νέοι, έτρεξαν πρώτοι να εμβολιαστούν. Οι άλλοι…

Γράφει ο Blood

Όταν ένας καλεσμένος επιστήμονας, γιατρός κλπ στην τηλεόραση έλεγε ότι οι νέοι με τις πορείες τους, τα πάρτι τους στις πλατείες και την άρνηση τους στην μάσκα, θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία, του την έπεφταν όλοι μαζί γιατί κατηγορεί την νεολαία…

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι και δεν τόλμησε κανένας να το πει. ΚΑΝΕΝΑΣ

Αυτό δεν το λέει μόνο η λογική, αλλά και το τι μας έχουν δείξει μέχρι τώρα οι ίδιοι οι νέοι.

Η συμπεριφορά των νέων δεν είναι όλων η ίδια διότι δεν είναι όλοι μεγαλωμένοι με τις ίδιες ατνιλήψεις,  κουλτούρα και δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους.  Κανένας όμως δεν ήθελε να μπει δημόσια σε αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους λέγοντας τους ότι "ξέρετε δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Συγκεκριμένοι νέοι με πολύ συγκεκριμένη ιδεολογική άποψη είναι αυτοί που δημιουργούν σοβαρό θέμα βάζοντας την κοινωνία επίτηδες σε κίνδυνο φρενάροντας το εμπόρια και τον τουρισμό. Αυτοί είναι οι λίγοι".

Οι πολλοί νέοι, η μεγάλη πλειοψηφία είναι οι σοβαροί, οι υπεύθυνοι και οι πειθαρχημένοι.

Και είναι αυτοί που πρώτοι έκλεισαν ημερομηνία εμβολιασμού και όχι οι άλλοι…

Οι άλλλοι, οι αριστεροί νέοι, κάτι ακροδεξιά υπολείμματα, και κάποιοι ψεκασμένοι του Βελόπουλου και του Καμμένου φυσικά δεν είναι αυτοί που έτρεξαν να εμβολιαστούν… Με τίποτα!!

Αυτοί που πήγαν να εμβολιαστούν είναι η υπεύθυνη νεολαία, οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ και όχι μόνο φυσικά…

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε, και οι καλεσμένοι καλά θα κάνουν όταν τους την πέφτουν οι δημοσιογράφοι να τους διευκρινίζουν σε ποια νεολαία ακριβώς αναφέρονται και ότι αυτοί μιλάνε για τους ανεύθυνους, τους επικίνδυνους και τους μπαχαλάκιδες που δημιουργούν προβλήματα.

Διότι οι δημοσιογράφοι όποτε τους βολεύει, όπως τώρα που πάνε σωρηδόν οι νέοι να εμβολιαστούν λένε "είδατε που κατηγορούσαν τους νέους";;... Πάντα τέτοιοι ήταν όμως…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: