slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ

 C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\6}  Λογότυπα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.pdf (2).jpg



Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι ο υπερηχογράφος στο Κέντρο Υγείας Τήνου είναι ξανά σε λειτουργία μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας και όχι μόνο για λίγες μέρες όπως γίνεται συνήθως.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί ο υπερηχογράφος είναι ένα δώρο των Τηνιακών πολιτών και επιχειρήσεων μέσω της πρωτοβουλίας του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με σκοπό την καλύτερη ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.

Καλωσορίζουμε την κ. Ουρανία Βήρου ακτινοδιαγνώστρια υπερήχων, με την οποία ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Τσιμέκης συναντήθηκε λίγες μέρες πριν ώστε να την ενημερώσει για το μηχάνημα και να θέσει το Δ.Σ. του Συλλόγου στη διάθεσή της ανά πάσα στιγμή, καθώς όλες τις συντηρήσεις, όλα τα αναλώσιμα υλικά και την αντικατάσταση κεφαλών σε περίπτωση βλάβης αναλαμβάνει οικονομικά  ο Σύλλογος .


Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ» για τη ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ που έγινε στο δελτίο τύπου του Κέντρου Υγείας Τήνου και της Επιστημονικής Διευθύντριας  στις 18.05.2021 για την τελευταία συμβολή του Συλλόγου που ήταν η αγορά ενός μεγάλου μηχανήματος UPS, το οποίο ήταν απαραίτητο για την επανεκκίνηση του υπερηχογράφου. Επ’ ευκαιρίας να «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ» και για όλες τις άλλες φορές που δεν έγινε ποτέ αναφορά είτε από τη Διοικούσα Επιτροπή είτε από το επιστημονικό προσωπικό.


Εμείς θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώνουμε καθώς όλα τα έξοδα του υπερηχογράφου καλύπτονται από τις συνδρομές των μελών μας. Είναι μία εσαεί δέσμευση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για όσα χρόνια λειτουργεί ο υπερηχογράφος.



Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\1}  Επιστολές - Έγγραφα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\1)ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ\6) ΣΦΡΑΓΙΔΑ.JPG

              ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                             ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: