slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντώνης Κωβαίος Πρόεδρος Κουφονησίων,: Κυριακή των Βαΐων. Ημέρα γιορτής για την Ορθοδοξία, ήμερα γιορτής και για τα Κουφονήσια.


Με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα "Ελευθερία" στα Κουφονήσια. Ολοκληρώθηκε η Ά φάση του καθολικού εμβολιασμού που ξεπέρασε το 90%.
Όλα έγιναν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας,παρουσία του Δήμαρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού, του αντιδημάρχου Ιωάννη Ταγκούλη, του Διοικητή της 2ης Υπε κ. Χρήστου Ροϊλού, της Καλίτσας Φραγκίσκου Αν. διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου και του προσωπικού του.
Καθοριστική υπήρξε η ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό από το εμβολιαστικο κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας με επικεφαλής το διοικητή κο. Ανδρέα Πλεμμένο και τη Διευθύντρια Ν.Υ Δρ. Μοδινού Όλγα.
Η οργάνωση, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας στους κατοίκους για τη σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα...
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά:
Τους κάτοικους για τη συμμετοχή τους και όλους εκείνους που αγκάλιασαν αυτή την υπερπροσπάθεια...
Ιδιαίτερα το ιατρικό προσωπικό του Π.Π. Ιατρείου Κουφονησίων.
Από το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: την κα. Σοφία Κάγκανη, την κα. Νικολέτα Κουτελιέρη και την κα. Βάλια Πιτταρά για την κατάρτιση της λίστας συμμετεχόντων και τον προγραμματισμό των ραντεβού.
Το διοικητή του Α.Τ. Κουφονησίων κ. Ελευθέριο Κατσίβελο, για την συμβολή του στην τήρηση της τάξης και των μέτρων.
Το Λιμεναρχείο Νάξου και το προσωπικό του λιμενικού σκάφους διακομιδών.
Τον κ. Στέλιο Θεοχαρίδη, τον Ελευθέριο Πράσινο, την Αικατερίνη και τον Ρουσσέτο Πράσινο για τη θερμή φιλοξενία.

Ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, κατά τη μεταφορά των δόσεων του εμβολίου στο Κουφονήσι, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας Ανδρέα Πλεμμένο και την αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου Καλλίτσα Φραγκίσκου

Newsroom Cyclades Voic

Δεν υπάρχουν σχόλια: