slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κριθαράκι με γλυκιά κολοκύθα, κοτόπουλο και Γραβιέρα Νάξου | Π.Ο.Π. Μαγειρική


Για μία ακόμα φορά η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου πρωταγωνίστησε στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ2!

Τι έφτιαξε ο καταξιωμένος chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης;

Κριθαράκι με γλυκιά κολοκύθα και κοτόπουλο, «απογειώνοντας» τη γεύση με τριμμένη Γραβιέρα Νάξου!

Στο πλάι του, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος, Ευμένης Καραφυλλίδης, μίλησε για το κορυφαίο τυρί, το γευστικό διαμάντι, του νησιού μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: