slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ. Σκρέκας: Οι νέοι δασικοί χάρτες θα είναι ακριβείς και θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το θέμα των δασικών χαρτών, για τους οποίους υπενθύμισε πως είναι προαπαιτούμενο για την κατάρτιση του κτηματολογίου, τόνισε πως θα διορθωθούν με διοικητικές πράξεις οι όποιες αστοχίες χωρίς να φορτωθούν οι πολίτες τα σφάλματα της διοίκησης...









Οι νέοι δασικοί χάρτες θα είναι ακριβείς και θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σημείωσε ο κ. Σκρέκας, που διευκρίνισε, ότι αν παρά τη διόρθωση των χαρτών, ο πολίτης φθάσει τελικά να καταθέσει αντίρρηση, θα υπάρχει άνεση χρόνου, το σχετικό παράβολο έχει μειωθεί ήδη στο μισό, ενώ έχουν διπλασιαστεί και οι Επιτροπές αντιρρήσεων, ώστε να μπορούν να κριθούν 30.000 υποθέσεις το μήνα.

«Κανένας πολίτης δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την περιουσία του», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σημειώνοντας πως «προχωρά μια τεράστια μεταρρύθμιση για την Ελλάδα, που είναι να αποκτήσει επιτέλους, σωστούς δασικούς χάρτες».

Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: