slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθολικός εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί στα Κουφονήσια στις 24 & 25 Απριλίου

Αντώνης Κωβαίος :Σας ενημερώνουμε πως στις  23ις Απριλίου (ημέρα γιορτής του Αγίου Γεωργίου) θα βρίσκεται ιατρικό κλιμάκιο στα Κουφονήσια για τον καθολικό εμβολιασμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Απριλίου στο Π.Π.Ιατρειο Κουφονησίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ , την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , τη 2 ΎΠΕ , το Κέντρο Υγείας Νάξου & το ΠΠΙατρειο Κουφονησίων !!
Θα δημιουργηθούν δύο γραμμές εμβολιασμού με ειδικευμένους γιατρούς τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.

Για τις ώρες εμβολιασμού των δηλωθέντων σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής που έχουν οριστεί, θα ενημερωθείτε όλοι προσωπικά από τη Γ.Γ. Πολιτικης Προστασίας.

Παράκληση :
Η πολιτεία με υπευθυνότητα και ευαισθησία μας έχει ορίσει ως μικρά, απομακρυσμένα και τουριστικά νησιά στις πρωτεραιότητες της !! Είναι σπουδαίο να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα σε αυτή την εθνική προσπάθεια !!

Κάθε εμβόλιο είναι ιδιαίτερα πολύτιμο και αναγκαίο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Επιβάλεται να μην χαθεί από ανευθυνότητα καμία δόση εμβολιασμού.

Σας παρακαλούμε θερμά όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε το παρών στις 24 & 25 Απριλίου.

Προσοχή !!

Ο αριθμός των εμβολίων που θα οριστούν για τον πληθυσμό των Κουφονησίων δεν μπορεί να επιστραφεί πίσω με συνέπεια να το στερηθεί κάποιος συνάνθρωπος μας ! Για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό είναι ΑΝΑΓΚΑΊΟ να το δηλώσετε άμεσα στο ΠΠΙατρείο Κουφονησίων !

Σας ευχαριστούμε θερμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: