slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η συγνώμη της προϊσταμένης αρχής της 2ης ΔΥ.Πε. μετα από 18 μήνες στην Ιωάννα Συνοδινού

 

 Αγαπητή Κυρία Ιωάννα  Συνοδινού η  ευπρέπεια  που διατυπώσατε τα επιχειρήματα σας και ο κόσμιος  τρόπος  που   γνωστοποιήσατε   την  επιθυμία ΣΑΣ  να συνεισφέρετε   αμισθί στο Κέντρο Υγείας Αμοργού του τόπου που ζείτε  εργάζεστε και   αγαπάτε. Σας   έκανε να κερδίσετε  πρώτα τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη  των συμπολιτών ΣΑΣ των Αμοργινών και εν συνέχεια των υπολοίπων Κυκλαδιτών και φυσικά της προϊσταμένης αρχής της 2ης ΔΥ.Πε. Την οποία Αναγκάσατε  να αναγνωρίσει  τα λάθη της   ζητώντας  πρώτα και κύρια συγνώμη διότι το Κέντρο Υγείας Αμοργού, παρέμενε διοικητικά ακέφαλο εδώ και 18 μήνες και   κατά δεύτερο  επι 18 μήνες δεν σας απαντούσαν. 

Αγαπητή Κυρία Συνοδινού,

Θα θέλαμε, καταρχάς, να σας ζητήσουμε συγνώμη για την μη έγκαιρη απάντηση, αλλά,

όπως αντιλαμβάνεστε, οι συνθήκες, που επικρατούν λόγω της πανδημίας σε όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας είναι ιδιαιτέρως πιεστικές και δεν μας επιτρέπουν πάντα να ανταποκρινόμαστε με τη δέουσα συνέπεια στις πάσης φύσεως επιστολές που δεχόμαστε.

Δυστυχώς, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις όχι μόνον αναφορικά με την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής στο Κ.Υ. Αμοργού, για την οποία ενδιαφέρεστε, αλλά και σε άλλα Κ.Υ. της αρμοδιότητάς μας.

Σήμερα, πλέον, που θεωρούμε ότι η κατάσταση έχει τρόπον τινά εξομαλυνθεί και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία ταχύτερης και αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης των πολύπλοκων προβλημάτων, που έχει δημιουργήσει η πανδημία, είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε δρομολόγηση όλων των διαδικασιών και ενεργειών, που είχαν παραμείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα.

Θα παρακαλούσαμε, λοιπόν, να αποσύρετε την από 10-2-2021 υποβληθείσα παραίτησή σας από τη διαδικασία ανάδειξης της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Αμοργού  και ευελπιστούμε ότι  θα θέσετε στις υπηρεσίες της 2ης Υ.Πε. τις γνώσεις, την εμπειρία και πρωτίστως την ειλικρινή σας διάθεση να προσφέρετε από τη θέση αυτή στο έργο των ιατρών και νοσηλευτών του νησιού σας.

 

Με εκτίμηση

Από τη Γραμματεία Διοίκησης της 2ης Υ.Πε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: