slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Xαράλαμπος Κόκκινος : "Ποιοι " χορωδοι" επηρεάζουν και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη ";

   

Στην προκλητική  και απαράδεκτη  λειτουργία του   περιβόητου "Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου " έχουμε αναφερθεί  συχνά και έχουμε " στηλίτευσει "τις  απαράδεκτες ενέργειες του.
Εκπροσωπεί  ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ.Χατζημαρκο και ΟΧΙ το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλιου!

Αποτυχημένο/ες  υποψήφιοι/ες  Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμου του κ. Χατζημαρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθει δίπλα του και : 

-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν 

 - ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου ...
εκδίδουν ανακοινώσεις με το" εθνόσημο" που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!

- Στέλνουν συχνά  πολυδάπανες "χορηγούμενες"  στο διαδίκτυο  που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση . 

Τελευταία  πρόκληση είναι  η  προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α.  για την ερευνα που ξεκινησε η Δικσιοσυνη και αφορα  τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ.Χατζημαρκου  και της παρέας του στη Χαλκη.  Ο τρόπος τους εξοργιζει ακόμα περισσότερο. 

Καλούμε  άμεσα   και ονομαστικά να πουν δημόσια "  ποιοί είναι οι " χορωδοι " που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν  τη Δικαιοσύνη"- όπως  αναφέρει  - και  ξεκίνησε την  έρευνα στην υπόθεση Χατζημαρκου. Επίσης,  ποιοί είναι οι  εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που "ενέδωσαν"  και "επηρεάστηκαν"   από τους "χορωδους" και μετα απο δεκαοχτώ (18)ημερες από τον  -καταγγελομενο από το πανελληνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημαρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος; 
Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημαρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να  διεξαχθεί   έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες .

ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης , αλήθεια και καθαρές κουβέντες!  
 Δεν  διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτουνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και "πραιτωριανοι"!
Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη , διότι  ο πανικός από τη μια  και η αλαζονεία τους από την άλλη  προσβάλλουν και προκαλούν  όσους υπηρετούν  τους δημοκρατικους θεσμούς! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: