slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Δήμος Πάρου κόμβος συνεργασίας με τους επαγγελματίες του Τουρισμού για το φετινό καλοκαίρι



  • Ευρεία διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 μεταξύ του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής Μικέ Λεοντή, των στελεχών  της εταιρείας συμβούλων σε θέματα τουριστικής προβολής ΜΤCgroup , καθώς επίσης και εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού του νησιού και μελών της ομάδας Επιχειρηματικής Δικτύωσης Τουριστικών Επιχειρηματιών Πάρου. 

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για τον τουρισμό, με την αναπροσαρμογή των δράσεων στη νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλει η πανδημία.  Εντοπίστηκαν οι ανάγκες που προέκυψαν, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις διορθώσεις και συμπληρώσεις ως προς την ακολουθητέα πορεία και κατατέθηκαν νέες ιδέες - προτάσεις προς αξιολόγηση και άμεση αξιοποίησή τους, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού. 

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε σχετικά: « Η Πάρος τα τελευταία χρόνια, και πριν από τον κορωνοϊό, εξελίσσεται σε έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό, καταγράφοντας ρεκόρ στην τουριστική κίνηση, τις επενδύσεις στο νησί και σε παροχές υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα αποτελέσει έναν κόμβο συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού, την τουριστική επιτροπή και τους συμβούλους μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας και θα δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να απολαύσει ο ταξιδιώτης χωρίς έγνοιες έναν απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλή προορισμό. Παράλληλα, κεφαλαιοποιούμε όλη την ανοδική πορεία του χρόνου που έχει προηγηθεί, με τις επενδύσεις σε ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, οι οποίες αναβαθμίζουν το τουριστικό  μας προϊόν

Για τον λόγο αυτό, καταρτίζεται ήδη από την εταιρία συμβούλων του Δήμου ειδική καμπάνια με τη χρήση εργαλείων και εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας που σύντομα θα υποβληθεί προς έγκριση και υλοποίηση εκ μέρους του Δήμου, με την ενεργό στήριξη και συμμετοχή των επαγγελματιών.

Στο τέλος της συνάντησης προέκυψε η έντονη θέληση για σύμπραξη και συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νησιού, προκειμένου η Πάρος να συνεχίζει να κατέχει την υψηλή της θέση στην επιλογή ως τουριστικός προορισμός, θέση που δικαιωματικά της αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: