slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Σε απόγνωση η κοινωνία....... Ο "εμβολιασμενος " Περιφερειάρχης σε αφωνία ... Το Νότιο Αιγαίο στην έναρξη της τουριστικής περιόδου σε...... "κόκκινη" καραντίνα"!

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου βρίσκει τις Κυκλάδες   και τα Δωδεκάνησα. σε  "κόκκινη καραντίνα! Οι περιπτωσεις της Ρόδου και της Καλύμνου που εντάχθηκαν στο "βαθύ κόκκινο " του χάρτη στα κρουσματα covid/19 εντείνει την ανησυχία !
 Η κοινωνία μας βρίσκεται -κουρασμένη και ανήσυχη -  σε απόγνωση!
Η πολυπόθητη έναρξη της τουριστικής περιόδου αναβάλλεται και η αβεβαιότητα εντείνεται...... Η φτώχεια εξαπλώνεται ραγδαία και τα κοινωνικά  προβλήματα εντείνονται.....
Την ώρα που η ΔΕΥΑ Ρόδου δηλώνει πως  δεν υπάρχει μεγάλο ιικο φορτίο έρχεται ....το σκληρό lockdown , να μεγαλώσει την υγειονομική ανασφάλεια, να περιορίσει τις προσδοκίες των εργαζομενων και να " πισωγυρίσει " την οικονομία....

Συγχρόνως βλέπουμε ότι    εμβολιασμενος εκτός σειράς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Χατζημαρκος  είναι εκτεθειμενος  και σε..... αφωνία!
Γνωστός για το" καπελωμα "των ενεργειών άλλων  και τις παλαιοκομματικές επικοινωνιακές τακτικές του δεν τοποθετήθηκε στα " γιατί " που υπαρχουν!

"Πανηγύριζε" όταν  το Νότιο Αιγαίο ήταν "πράσινο " στο χάρτη  covid/19 με τις θυσίες της κοινωνίας μας....Δεν κατειγγειλε   τα "κορωνοπαρτι", συμμετείχε σε εκτός σειράς  εμβολιασμό  στην  Χάλκη,  απέδειξε ότι η Π.Ν.Α. δεν είχε σοβαρό  σχέδιο  να αντιμετωπισει  την κρίση και" συγκρούστηκε " με τον ιατρικό κοσμο της περιοχής μας .....
 
Την ώρα που άλλοι τουριστικοί προορισμοί ανοίγουν (Κύπρος , Τουρκία, Μάλτα κτλ) η  "τουριστικη ναυαρχίδα" του του Νοτίου Αιγαίου" βράζει στο ζουμί της " !  

 Οι  αυτοδιαφήμιζομένοι    ως " υπεύθυνοι"........ αλληλοσυγχαιρονται   και   επιτίθενται σε πολιτικούς τους αντιπάλους ενώ  την ίδια ώρα ...παίρνουν "Οσκαρ"  ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ και διαζύγιο με την κοινωνία μας που υποφέρει! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -  Περιφερειακός ΣύμβουλοςΠ.Ε Ρόδου-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν .Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: