slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιοι δεν ήθελαν την Ιωάννα στο Κ.Υ. Αμοργού ;


Σύμφωνα με  επιστολή που έστειλε στις 10 Φεβρουαρίου 2021 στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου, και δημοσίευσε  στην προσωπική της σελίδα στο facebook  η Ιωάννα Συνοδινού ζητά απο τον κ. Ροιλό να αποσύρει την αίτηση της στην Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού. Η   Ιωάννα Συνοδινού δεν άντεξε άλλο να βλέπει να υπολειτουργεί το κέντρο υγείας και ανακοίνωσε την πρόθεση της δημόσια.
«Δυστυχώς η Ελλάς πάσχει τις πιο πολλές φορές από μικρά προβλήματα. Τα μεγάλα, όσο φοβερά κι αν είναι, τα ξεπερνάει. Τα μικρά είναι ακριβώς οι τρικλοποδιές που την κάνουν και σκοντάφτει.» 🔹Όμως... οι τρικλοποδιές καμία φορά σε βοηθούν να βάλεις μυαλό κ να μην επιμένεις .. αποχώρησα από μια διαδικασία που «τράβηξε μακρυά» ! Πίστεψα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω.. κάποιοι δεν πείστηκαν ή δεν ήθελαν να με «αφήσουν» να πάρω αυτήν την «θεσάρα» , αυτήν την άμισθη κ εθελοντική θέση .. δεν ξερω γιατί καθυστερεί ακόμα αυτή η διαδικασία ... δεν θέλετε τη Συνοδινου στο ΚΥ Αμοργού ;! βάλτε επιτέλους κάποιον !!! Ορίστε .. έκανα πίσω μπας κ πάει μπροστά το συγκεκριμένο θέμα ! Ενάμιση χρόνο μετέωρη η κατάσταση .. σε περίοδο πανδημίας 👏👏👏 Εδώ η επιστολή μου ... Οκτώβριος 2019 - Φεβρουάριος 2021

 


«Αξιότιμε Κύριε Ροιλέ,

Παρακαλώ  στην επόμενη διαδικασία για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αμοργού, να μην λάβετε υπόψη σας  την αίτησή μου από τον Οκτώβριο του 2019.

Καταλαβαίνετε ότι μετά από ενάμιση χρόνο που είχαν κινηθεί οι διαδικασίες αρχικά, η απογοήτευσή  μου  είναι τεράστια, γιατί είχα την καλή διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών του νησιού μας!

Εν μέσω πανδημίας ίσως να δυσκολευτήκατε να προχωρήσετε στην ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής , όμως έχριζε άμεσης σημασίας το θέμα αυτό ειδικά λόγω των συνθηκών !

Με το παρόν έγγραφο αποσύρω  την αίτηση συμμετοχής στην Διοικούσα Επιτροπή. Ελπίζω τα άτομα που θα επιλεχθούν για την ΆΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αυτή θέση , να φανούν αντάξια των περιστάσεων.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Αμοργού στάθηκε βράχος στις αντίξοες συνθήκες και αξίζουν συγχαρητηρίων!»








Δεν υπάρχουν σχόλια: