slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιώργο Παπαδάκη, Νίκο Χατζηνικολάου και λοιπές δημοσιογραφικές δυνάμεις, κουβέντα γι αυτό ε; Κοτούλες....

Αυτός ο κυριούλης, προφανώς υποφέρει από κάποιας μορφής ψυχική διαταραχή. Εν τούτοις δεν πειράζει κανέναν. Γυρίζει, πάντα γελαστός, με το μηχανάκι του στους δρόμους της Αθήνας, με αποκούμπι της βασανισμένης του ύπαρξης ένα σταυρό και μια εικόνα της Παναγίας. Σε αυτά βρίσκει, ίσως, μιαπαροδική γαλήνη.
Κάποιες φασίστριες ("φεμιναζί" τις αποκαλούν, επειδή είναι φεμινίστριες κατά βάθος ναζί), με καμένο εγκέφαλο και... κάποιοι φασίστες, τελείως ηλίθιοι, επιτέθηκαν σε αυτό τον άνθρωπο. Κάποια ζώα, φίλοι τους, κατέγραφαν σε βίντεο το "ανδραγάθημα".
Ούτε οι Ναζί δεν θα ήθελαν να πειράξουν αυτό το καλοκάγαθο ανθρωπάκι!
Στην Αθήνα, βρέθηκαν 30 βλαμμένες και 10 βλαμμένοι να του την πέσουν!
https://taxalia.blogspot.com/2021/03/blog-post_608.html


Και το πνευματικό φασισταριό, δεν πήδηξε από τις καρέκλες του να καταγγείλει την αισχρή επίθεση σε έναν ανήμπορο Ατομο με Αναπηρία, από την αγέλη αυτών των ζώων !

Οι δήθεν ευαίσθητοι, οι συνήθεις προοδευτικοί φαφλατάδες, δεν ούρλιαξαν από αγανάκτιση για αυτά τα σκατόψυχα ζώα, που τρόμαξαν έναν ανάπηρο !

Ρε σεις, προοδευτικοί: βάλτε στο σάπιο κώλο σας τις απόψεις σας κι άντε γαμηθείτε!

Σκατόψυχα, ελεεινά φασισταριά, που δεν μιλήσατε, επειδή έκαναν bullying σε έναν άνθρωπο, που κρατούσε χριστιανική εικόνα!

Επειδή είστε όμοιοι, με τα ζώα που του όρμησαν!

και και .....



Φώτης Μακρίδης

http://makpress.blogspot.com/2021/03/blog-post_569.html

Αυτά τα γράφει ο κύριος Μακρίδης στο πολύ καλό μπλογκ ΜΑΚΠΡΕΣ.

Αλλά όμως μετά από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, να και ο λόγος που κανένας  δεν έκανε κάτι μέχρι σήμερα, γιατί φαίνονται κάποιες και κάποιοι στο βίντεο που κάνουν ...τζιζ. 

Εμ έτσι είναι Κυριάκο....που να ήξερες ποιους εκπροσώπους και ποιες των  ...ΛΟΑΤΚΙ θα συναντούσες... 

(στο τέλος ο παππούλης τους λέει ...σας αγαπάω!!! τι να πούμε άλλο...)

δες τε το ξανά και ξανά κύριοι ...''δημοσιογράφοι'' το βίντεο και ελπίζουμε ο κύριος Παπαδάκης και ο κύριος Χατζηνικολάου να ασχοληθούν με το θέμα και να δείξουν ότι δεν ξέχασαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: