slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έβαλαν γκαζάκια εκεί που στεγαζόταν η παλιά εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι (βίντεο)



Η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, η οποία πλέον δεν στεγάζεται καν στον συγκεκριμένο χώρο


Στόχος επίθεσης με γκαζάκια έγινε το κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν η εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στου Ψυρρή.

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, ο οποίος εξερράγη προκαλώντας μικρής έκτασης φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε με πυροσβεστήρα πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.



Το συμβάν έγινε στον οδό Τάκη 6, όπου βρίσκεται το κτήριο στο οποίο περίπου μέχρι τον Ιούνιο στεγαζόταν η παλιά εταιρεία ρούχω της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, ενώ υπό τη νέα της ιδιοκτησία η επιχείρηση είχε μετακομίσει από το συγκεκριμένο κτήριο από τον Ιούνιο.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι η εταιρεία της είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και στις 12 Φεβρουαρίου 2018, την οποία είχε αναλάβει η «σύμπραξη αμετανόητων αναρχικών».

Διαβάστε και:https://www.lawandorder.gr/Article/112014/astynomia/ebalan-gkazakia-ekei-pou-stegazotan-i-palia-etaireia-tis-marebas-gkrampofski-binteo?fbclid=IwAR2yUbAFkNf7TxSCODmw7k93sn7ZC9ZCvQ1FyKX1-gxJpn2LUt4vH7hhoPk

Δεν υπάρχουν σχόλια: