slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σημαντικές πρωτιές για Νάξο & Μικρές Κυκλάδες στη Δανία!

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες πρωταγωνιστούν σε δημοφιλή κατάταξη με τα επικρατέστερα Ελληνικά νησιά για τους Δανούς ταξιδιώτες σύμφωνα με το Vagabondhttps://vagabond.info/artikler/europa/gr%C3%A6kenland/gr%C3%A6kenland-byder-verden-velkommen/ το πλέον καθιερωμένο περιοδικό της Σκανδιναβίας και ένα από τους ισχυρότερους ταξιδιωτικούς τίτλους της Δανίας. Το επιτυχημένο αφιέρωμα εντάσσεται στις στοχευμένες ενέργειες προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας που είχε λάβει έγκαιρη ενημέρωση από τον Δήμο σχετικά με τους προορισμούς.

Στην πρώτη θέση στη λίστας βρίσκεται η Νάξος! Τα γραφικά χωριά,  οι εκκλησίες, το Ενετικό κάστρο, οι ξεχωριστές παραδόσεις και η συνύπαρξη διαφορετικών στοιχείων στη.....

γαστρονομία, την αρχιτεκτονική και το φυσικό κάλλος «δικαιολογούν» την πρωτιά για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Στην ίδια λίστα εμφανίζονται λίγο πιο κάτω τα Κουφονήσια με τη μοναδική γοητεία που ασκούν,  τις ιστορίες με τους πειρατές και την υπέροχη φύση τους.  

Σημειώνεται πως η ταξιδιωτική αγορά της Δανίας ανέκαθεν προτιμούσε Ελληνικούς προορισμούς ενώ η οικονομική ανθεκτικότητα της «υπόσχεται» ενδεχομένως μία ταχύτερη επάνοδο στην κανονικότητα στο μέλλον.  «Το 2020 ήταν μία δύσκολη τουριστική χρονιά, με τους Έλληνες ταξιδιώτες να μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Υπό αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες δεν πάψαμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε οι προορισμοί μας να αποσπούν πρωτιές σε όλο τον κόσμο. Η ποικιλομορφία στα ειδικά ενδιαφέροντα, η γαστρονομία και η εμπειρία του island hopping είναι συστατικά της διαρκούς προσπάθειας μας», δηλώνει με ικανοποίηση ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου & Μικρών  Κυκλάδων, κ. Βαγγέλης Κατσαράς που εν συνεχεία ευχαριστεί το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας για την εξαιρετική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: