slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.Ε.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΔ

Είναι προφανές ότι η επιτροπή του Σύριζα Κυκλάδων προσπαθεί, μετά από τη σιωπή και ανυπαρξία μιας πενταετίας, να δηλώσει την παρουσία της και να μας πείσει ότι ασχολείται και ενδιαφέρεται για τα νησιά μας. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο τους. Η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση γεγονότων τους ανήκει. Τους αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Εμείς, όπως και πριν, θα συνεχίσουμε την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας με ειλικρινή και αληθή ενημέρωση και φυσικά με έναν διαρκή αγώνα, μαζί τους, για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Ευτυχώς για τα νησιά μας και για την Πατρίδα μας, τούτη τη δύσκολη συγκυρία όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για όλο τον πλανήτη, στο τιμόνι της βρίσκεται ένας άξιος πρωθυπουργός και μια αξιόλογη, υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση.
Δυστυχώς όμως, δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τα στελέχη του Σύριζα. Η χθεσινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία μιας παγκόσμιας πρωτόγνωρης πανδημίας, είναι κρίμα να είναι τόσο “μικρός “ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στον θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και ο ρόλος του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλος.
Είναι, επίσης, θλιβερό το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας, αλλά και τα στελέχη του Σύριζα αναπαράγουν και στηρίζουν την πολιτική τους σε fake news που μιλούν για αδράνεια και λάθη σε ό,τι αφορά την ανάσχεση του κορωνοϊού, την ώρα που η Ελλάδα προβάλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο ως παράδειγμα έγκαιρης και αποτελεσματικής αντίδρασης.
Κατανοούμε τη δύσκολη θέση τους. Όσο θα νιώθουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο και ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών αυξάνεται καθημερινά, υπέρ του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. θα ψάχνουν τρόπους με την τακτική που γνωρίζουν καλά και στηρίζεται στο ψεύδος, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση, να αντιμετωπίσουν και να μειώσουν το έργο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ξεχνούν όμως κάτι σημαντικό . Οι πολίτες τώρα τους γνωρίζουν και όποτε ξαναχρειαστεί θα δώσουν την απάντησή τους.
Ας το καταλάβουν........ Ποτέ πια Σύριζα!
Οι Έλληνες αποφάσισαν στις 7 Ιουλίου να προχωρήσουν μπροστά με ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: