slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος στο τιμόνι των Οικολόγων Πράσινων.




Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, μέλος μας με καταγωγή και δράση στην Τήνο, εκλέχθηκε την Κυριακή 6/12 ως ένας από τους δύο συνεκπροσώπους των Οικολόγων Πράσινων. 

Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός και τ. Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), εκλέχθηκε μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία από όλα τα μέλη του 16ου Τακτικού Συνεδρίου, μαζί με την Έλενα Μπότση, Κοινωνιολόγο Εθνογλωσσολόγο.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη μας και την  Έλενα να εκφράσουν δυναμικά την πολιτική οικολογία στην Ελλάδα, να θέσουν επί τάπητος τα καίρια ζητήματα της αρμονικής συνύπαρξης της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικονομίας, της ενίσχυσης της κυκλικής οικονομίας, της ανάπτυξης πράσινων θέσεων εργασίας, του προσανατολισμού στην πράσινη επιχειρηματικότητα, αλλά και της κλιματικής κρίσης την οποία όλοι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν από το Πανελλαδικό Συμβούλιο και συμπληρώνουν μαζί με τους Συνεκπροσώπους, την Πολιτική Γραμματεία:
Οργανωτική Γραμματέας: Όλγα Στεφανή, Δικαστική Επιμελήτρια
Ταμίας: Χριστίνα Ευθυμιάτου, Χημικός Μηχανικός

Λοιπά Μέλη:
Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, Οικονομολόγος
Μιχάλης Μπάκας, Περιβαλλοντολόγος
Ηλίας Παπαθεοδώρου, Επιχειρηματίας Βιοτεχνολογίας
Θεόδωρος Σκαμάγκος, Επιχειρηματίας Logistics
Δήμητρα Ψωμά, Εικαστικός

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων: https://ecogreens.gr/elena-mpotsi-kai-dimitris-politopoulos-oi-neoi-synekprosvpoi-tvn-oikologon-prasinon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: